Cadeau Informatief & Tips

Cadeautips voor een 4-jarige

Cadeautips voor een 4-jarige 7 februari 2019Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Cadeautips voor een 4-jarige

Wat koop je voor een kind dat 4 jaar wordt? Onlangs vierde ons zoontje zijn 4e verjaardag. Ik heb toen een lijstje voor zijn verjaardag samengesteld. Vandaag deel ik mijn cadeautips voor een 4-jarige met jullie!

Cadeautips voor een 4-jarige

Tiptoi

tiptoi

Een product dat erg populair is hier thuis, is tiptoi. We begonnen ooit met de starterset, maar hebben inmiddels meerdere boeken in huis.
Voor wie het niet kent; tiptoi is speelgoed waarbij kinderen de wereld kunnen ontdekken op een interactieve manier. Tiptoi bestaat uit boekjes, spellen, puzzels en speelfiguren. Daarnaast is de interactieve stift onmisbaar. Daarmee druk je op de plaatjes en teksten en gebeurt er iets. Er gebeurt altijd wat als je op de punten drukt. De stift vertelt een verhaal, legt iets uit, daagt kinderen uit tot het spelen van een spel of laat muziek of geluiden horen. Tiptoi is ontzettend leerzaam en dus zeker een nuttig cadeau voor een kind van 4! Zoek je een soortgelijk cadeau, maar wat goedkoper? Denk dan aan Quizzy.

Boeken

Dat (voor)lezen goed is voor de ontwikkeling van kinderen, is voor niemand meer een verrassing. Boeken zijn dan ook zeker een nuttig cadeau voor een 4-jarige! Kies voor een mooi prentenboek of boeken van de favoriete TV-held van jouw kleine, zoals Dora.

Kid K’NEX

Kennen jullie Kid K’NEX al? Dit is K’NEX maar dan voor jonge(re) kinderen. Het is heel mooi bouwspeelgoed en je kunt allerlei mooie sets kopen met de meest vrolijke kleuren. Je krijgt er leuke oogjes bij en andere leuke attributen. Ons zoontje is er helemaal weg van en kan er al zijn fantasie in kwijt. Ik heb een keer een flinke set op de kop getikt tijdens Koningsdag voor slechts 3 euro. En daar hebben we al heel lang plezier van! Echt mooi speelgoed!

Magformers

Ander mooi speelgoed is Magformers. Magformers is magnetisch bouwspeelgoed waarmee je zowel 2D creaties als magische 3D figuren in een handomdraai kan bouwen. Magformers stimuleert ook de creativiteit en hersenontwikkeling bij kinderen. Het is mooi speelgoed waar oneindig mee gevarieerd kan worden. Erg populair hier thuis!

VTech Kidizoom Duo 5.0 Megapixel

Deze Kidizoom van VTech is ontzettend populair hier thuis. Wij hebben een blauwe versie, maar zoals je op de foto kunt zien is er ook een roze verkrijgbaar. Met deze camera kunnen kinderen zelf foto’s maken, deze bewerken, spelletjes doen en muziek luisteren. De camera zit goed ingepakt en kan dus wel tegen een stootje. Op elke verjaardag en elk feestje loopt ons zoontje er mee rond. Wij vinden het zelf ook hartstikke leuk, want een kind van 4 maakt hele andere foto’s dan wij volwassenen doen. Echt heel leuk en een mooi cadeau waar je jarenlang plezier van gaat hebben samen!

Spellen

Cadeausuggesties voor een 4-jarige zijn natuurlijk niet compleet zonder gezelschapsspellen. Kinderen vanaf een jaar of 4 beginnen de meeste spellen te begrijpen en snappen de regels ook. Echt leuk dus om samen bijvoorbeeld memory te spelen of een ander spel. Of een grappig spel met het hele gezin zoals, Trap er niet in! van Hasbro.

En zo zijn er natuurlijk nog véél meer suggesties! Wat dacht je bijvoorbeeld van klei of leuk buitenspeelgoed?

Ook interessant: cadeautips voor een 6-jarige

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.