Reviews Speelfiguren en Voertuigen Speelgoed voor kinderen van 0 t/m 2 jaar Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar

De Magische Speelboom van de Klorofil

De Magische Speelboom van de Klorofil 8 november 2019Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Magische speelboom van de Klorofil

“Mama, de Magische Speelboom mag nooit opgeruimd worden, ik wil er altijd mee spelen.” De mening van ons zoontje (4) is in ieder geval duidelijk: De Magische Speelboom van de Klorofil valt in de smaak. Van Kleine Giraf kregen we een prachtige speelboom toegestuurd en ook nog eens een helikopter en sindsdien zijn onze kinderen er hele dagen druk mee.

Magische speelboom van de Klorofil

Komt de Magische Speelboom jullie bekend voor? Dat kan kloppen. Waarschijnlijk heb je in jouw eigen jeugd de boom al eens voorbij zien komen. De boom wordt namelijk al gemaakt sinds 1975. En nog steeds vanuit dezelfde mallen, de boom zelf is dus niets veranderd. Wel wonen er tegenwoordig diertjes in, waar dat in mijn jeugd nog mensjes waren.

Magische speelboom van de Klorofil

De magische wereld van de Klorofil bestaat tegenwoordig allang niet meer alleen uit de Magische Speelboom. Je kunt je hele eigen dorp beginnen tegenwoordig. Zo is er een paddenstoelenhuis, een Hazelnoot huis en zijn er allerlei soorten voertuigen en diertjes. Alle beestjes hebben hun eigen naam. Je kunt ook los nog extra poppetjes kopen, om de wereld zo nog verder uit te breiden.

Magische speelboom van de Klorofil

Wij kregen dus de prachtige Magische Speelboom opgestuurd plus een helikopter. Bij het huis krijg je twee diertjes, een auto, twee bedden, een bank, vijf stoelen, een tafel en een schommel. De boom heeft allemaal leuke verstopte plekjes. Je kunt bijvoorbeeld een lift op een neer laten gaan, er is een garage voor de auto en zelfs de struik voor de deur kan open en dicht. Bij de helikopter krijg je ook een diertje. Het speelgoed wordt aangeraden voor kinderen tussen de 1,5 en de 5 jaar.

Magische speelboom van de Klorofil

Wat vonden onze kinderen ervan?

Onze kinderen zijn 2,5 en 4,5 en vallen dus allebei precies in de doelgroep. Nu zijn ze ook nog eens allebei gek op huisjes en poppetjes en dat soort dingen, dus deze Magische Speelboom van de Klorofil stond al geruime tijd hoog op mijn verlanglijstje voor ze.

Magische speelboom van de Klorofil

Sinds de boom in huis is, zijn onze kinderen er helemaal weg van. Vooral onze dochter kan er de hele dag mee spelen. De boom is precies groot genoeg en heeft genoeg coole dingetjes en verborgen deurtjes en dergelijke om heen geïnteresseerd te houden. De helikopter erbij maakt het extra leuk, daarmee zijn de beestjes al meerdere malen op vakantie geweest, naar opa en oma en wat onze kids nog meer verzinnen voor ze.

Magische speelboom van de Klorofil

Het huis moet steeds opnieuw ingericht worden, en oh wee als ik me ermee bemoei. Jasmijn (2,5) heeft inmiddels een heel eigen idee over de inrichting en kan daar heel lang zoet mee zijn. Ook is het erg handig dat de boom weer naar beneden gedrukt kan worden, zodat de magische speelboom als het ware weer dicht is. Zo kun je de boom meenemen en alle spulletjes erin bewaren.

Magische speelboom van de Klorofil

Het leukste aan de Magische Speelboom van de Klorofil vinden ze toch wel de lift. Deze gaat non-stop heen en weer de hele dag. Ik moet zeggen, het is echt schitterend speelgoed. Het is erg stevig, het ziet er ontzettend schattig uit en het stimuleert de fantasie van kinderen, iets wat ik zelf ook erg belangrijk vind.

Op de verlanglijstjes voor de feestdagen en de aankomende verjaardagen staan inmiddels meer poppetjes en voertuigen van de Klorofil wereld. Zelf vind ik het zijspan echt heel erg schattig, dus die staat er zeker ook op.

Wil je nog meer weten over dit prachtige speelgoed? Kijk op https://www.deklorofilwereld.nl/.

Magische speelboom van de Klorofil

Magische Speelboom

45
9.7

Kwaliteit

10.0/10

Prijs

9.0/10

Speelplezier

10.0/10

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.