Speelgoed van het Jaar 2019 Speelgoed voor kinderen van 0 t/m 2 jaar Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar Trends

Winnaars verkiezing Speelgoed van het Jaar 2019

Winnaars verkiezing Speelgoed van het Jaar 2019 6 november 2019Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Winnaars speelgoed van het jaar 2019

De afgelopen periode hebben we ontzettend veel aandacht besteed aan de het genomineerde speelgoed uit de Speelgoed van het Jaar verkiezing. Vandaag zijn de winnaars gemaakt en dit delen we uiteraard graag met jullie. Kan het favoriete speelgoed mooi meteen op het verlanglijstje voor december worden gezet! Lees meer over de winnaars verkiezing Speelgoed van het Jaar 2019!

Speelgoed van het Jaar 2019

Elk jaar wordt de verkiezing Speelgoed van het Jaar georganiseerd, zo ook dit jaar. Maar liefst 31 producten zijn beoordeeld door een vakjury en door jullie. De stemmen zijn geteld en dit zijn de winnaars van de verkiezing Speelgoed van het Jaar 2019!

Winnaar in de categorie 0 t/m 3 jaar

In de categorie Speelgoed van het Jaar 0 t/m 3 jaar waren genomineerd het ZoomiZooz Klim Verken Boomhuis van Vtech, Codi – Mijn RoboDino van Vtech en Brain Train van SmartGames. En de winnaar is geworden:

Winnaar in de categorie 4 & 5 jaar

In de categorie Speelgoed van het Jaar 4 & 5 jaar waren genomineerd Cubby de Beer van Hasbro, Bob Bilnaad van Hasbro, Smart Farmer van SmartGames en Crocs’ Socks van BS Toys. En de winnaar is geworden:

Winnaar in de categorie 6 & 7 jaar

In de categorie Speelgoed van het Jaar 6 & 7 jaar waren genomineerd #Snapstar van Yulu, Blazelets Style Studio van Ravensburger, Colour Catch van SmartGames, Turbo Force – Super Racetrack Set van Vtech en Lynx van Identity Games. En de winnaar is geworden:

Lees hier onze review over hete Lynx zoekspel!

Winnaar in de categorie 8 & 9 jaar

In de categorie Speelgoed van het Jaar 8 & 9 jaar waren genomineerd Newbury Haunted High School van LEGO, Nerf Fortnite AR-L Blaster van Hasbro, De Schatzoekers van de Kuala-archipel van 999Games, Atlantis Escape van SmartGames en Grote burcht van de Novelmore ridders van Playmobil. En de winnaar is geworden:

Winnaar in de categorie 10 & 11 jaar

In de categorie Speelgoed van het Jaar 10 & 11 jaar waren genomineerd De kwakzalvers van Kakelenburg van 999Games, Menara van 999Games, Pictionary Air van Mattel, Slide Quest van Asmodee en Escape Room The Game: Jumanji Family Edition van Identity Games. En de winnaar is:

Lees hier onze review over de Kwakzalvers van Kakelenburg!

Winnaar in de categorie 12 t/m 17 jaar

In de categorie Speelgoed van het Jaar 12 t/m 17 jaar waren genomineerd Leipe Lama’s van Tactic Games, Exploding Kittens, Pandemic Rapid Response van Asmodee en Rolit van Ravensburger. En de winnaar is:

Winnaar in de categorie 18+

In de categorie Speelgoed van het Jaar 12 t/m 17 jaar waren genomineerd Escape Room The Game: 2 Players van Identity Games, Clever van 999Games, Wingspan van 999Games en What Do You Meme van Megableu. En de winnaar is:

Lees hier onze review over Escape Room the Game – 2 spelers!

Dit zijn de winnaars verkiezing Speelgoed van het Jaar 2019. Staan ze al bij jullie op de verlanglijstjes?

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.