Samenwerken met Alles Over Speelgoed

Samenwerken met Alles Over Speelgoed

Flavicon - Alles Over SpeelgoedWil je samenwerken met Alles Over Speelgoed? Dat kan! Hieronder staat welke werkwijze wij hanteren. Heb je een ander samenwerkingsvoorstel? Geen probleem! Stuur ons dan een e-mail op info@allesoverspeelgoed.nl met een toelichting op het voorstel en we komen er zo snel mogelijk op terug.

ADVERTORIAL/GASTARTIKEL

Samenwerken met Alles Over Speelgoed kan middels een advertorial of een gastartikel. Dit is een artikel dat door ons wordt geschreven. Dit kan bijvoorbeeld gaan over een bepaalde website/webwinkel of een product. Als het maar met speelgoed te maken heeft vinden wij het goed! In het artikel verwerken wij minimaal één en maximaal twee linkjes naar een relevante website/webwinkel. Het is ook mogelijk om een artikel aan te leveren, wij garanderen echter niet dat het artikel zonder eventuele aanpassingen wordt geplaatst.

REVIEW

Heb je een tof (nieuw) stuk speelgoed waar je graag een review over wilt zien? Laat het ons dan weten! Producten mogen altijd opgestuurd worden, stuur een e-mail naar info@allesoverspeelgoed.nl voor onze adresgegevens. Mochten wij het product niet passend vinden voor AllesOverSpeelgoed.nl dan laten wij dit weten. Wij zullen in een review altijd eerlijk zijn, dus ook als wij niet tevreden/enthousiast zijn over het product. Ook bij een review geldt dat er één of twee linkjes kunnen worden toegevoegd. Bekijk hier een voorbeeld review van het spel Ticket to Ride.

WINACTIES

Het is altijd mogelijk om producten aan te bieden die in een winactie vergeven kunnen worden. Iedereen vindt het natuurlijk leuk om gratis producten te ontvangen, daarnaast vinden wij het ook erg leuk om onze lezers blij te maken. De winacties zullen altijd gedeeld worden op AllesOverSpeelgoed.nl en alle gekoppelde Social Media accounts waaronder Facebook, Twitter, & Instagram.

PERSBERICHTEN

Wij worden graag op de hoogte gehouden van de nieuwste trends, leuke events, nieuwe producten en overig nieuws op het gebied van speelgoed. Vrijblijvende uitnodigingen en persberichten mogen gestuurd worden naar: info@allesoverspeelgoed.nl

Overige vragen en/of samenwerkingsvoorstellen kunnen ook naar: info@allesoverspeelgoed.nl