Disclaimer

Alles Over Speelgoed

Alles Over Speelgoed is een website vol met leuke informatie, reviews, trends en winacties met betrekking tot speelgoed. Een website vol met informatie voor jonge ouders, kinderen, opa’s en oma’s, ooms en tantes en noem maar op. Op zoek naar een verjaardagscadeau of ben je op zoek naar inspiratie voor opbergmogelijkheden voor al het speelgoed? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Copyright

Al onze vrije uren worden besteed aan AllesOverSpeelgoed.nl. Alle teksten en foto’s zijn door ons gemaakt, wanneer dit niet het geval is zullen de teksten en/of foto’s altijd zijn voorzien van een bronvermelding. Daar de foto’s en teksten ons eigendom zijn is het dus niet toegestaan om de artikelen en/of foto’s zonder overleg te gebruiken voor eigen/commerciële doeleinden. Wil je iets gebruiken vraag ons dan eerst om toestemming via info@allesoverspeelgoed.nl.

Reacties

Het is voor iedereen mogelijk om reacties te plaatsen (graag zelfs) op AllesOverSpeelgoed.nl. Geplaatste reacties worden pas toegelaten nadat wij deze hebben gecontroleerd. Reacties waarin wordt gediscrimineerd of waarin seksistische, aanstootgevende of bedreigende teksten staan worden niet geplaatst.

Reviews

Op Alles Over Speelgoed zijn reviews te vinden over allerlei soorten speelgoed. Het speelgoed wordt altijd eerst getest en daar geven wij altijd onze eerlijke mening over. Ongeacht of wij het speelgoed zelf hebben aangeschaft of toegestuurd hebben gekregen door een bedrijf.

Winacties

Wij zijn gek op speelgoed en organiseren daarom ook regelmatig leuke winacties. De voorwaarden voor de winacties staan altijd vermeld in het bijbehorende artikel. De winnaar wordt bekend gemaakt op www.allesoverspeelgoed.nl en heeft 48 uur de tijd om te reageren. Reageert de winnaar niet? Dan verloten wij de prijs opnieuw. Wordt de prijs door een derde partij beschikbaar gesteld en verstuurd? Dan kan AllesOverSpeelgoed.nl niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele beschadigingen of pakketjes die kwijt zijn geraakt.

Affiliate links

In sommige artikelen wordt er gewerkt met de zogenaamde affiliate links. Klik je op een affiliate link en koop je vervolgens een product, dan ontvangen wij een klein percentage van het aankoopbedrag. Dit kost jou helemaal niks extra’s, het levert ons echter wel wat extra’s op.