Over

Alles Over Speelgoed

Alles Over Speelgoed is een website opgericht door twee moeders die gek zijn van speelgoed. En met vier kinderen in verschillende leeftijdscategorieën ligt er genoeg speelgoed bij ons in huis. Inspiratie genoeg voor een website boordevol informatie, reviews, trends & winacties voor jong en oud! We stellen ons graag aan jullie voor:

Foto2

Mijn naam is Channa, ik ben 34 jaar oud en woonachtig in Amersfoort. Getrouwd met Michael en trotste moeder van een zoon Jamie van 9 jaar oud en een dochtertje Fenna van 8 jaar oud. In het dagelijks leven werk ik parttime als online marketeer, met een grote passie voor schrijven. Ik ben verslaafd aan Netflix. En verder houden wij van geocaching, vermaken wij ons in het voorjaar op de camping. Maar het allerleukste is er op uit met de kinderen of een heerlijke spelletjes middag thuis.

 

Jamie is gek is op buitenspelen, voetballen en gamen. Ook leest hij graag stripboeken en speelt hij graag spelletjes.  Fenna speelt graag met haar vriendinnen, is fan van Enzo Knol en voetbal.  Ze speelt graag (bord)spelletjes. Beide kinderen zijn ook graag creatief bezig met het maken van slijm of andere knutselactiviteiten.

Ik ben Nicole, 39 jaar oud en ik woon in Lelystad samen met mijn man en onze twee kindjes.  Ons zoontje Spencer is 7 jaar oud. Onze dochter Jasmijn is 5.  In het dagelijks leven ben ik journalist. Net als Channa houd ik erg van schrijven. In mijn vrije tijd kijk ik graag series en spreek ik graag af met vrienden en vriendinnen. We gaan vaak dagjes weg met de kindjes. We zijn gek van pretparken en het theater.

Spencers favoriete speelgoed is LEGO. Hij kan de hele dag bouwen en we hebben dan ook veel sets van LEGO in huis. Daarnaast vindt hij kleuren en tekenen leuk. Spencer is helemaal gek van superhelden, dus we hebben veel speelgoed van Spiderman en andere Avengers in huis. Een andere favoriet blijft zijn speelgoedkeukentje. Hij staat geregeld eten voor ons te maken! 
Jasmijn is een kleine deugniet die druk is met alles met haar Frozen kasteel. Ze is gek van prinsessen en heeft een flinke verzameling poppen!

Foto’s: Hanna Yari. 

Over Alles Over Speelgoed

Alles Over Speelgoed is een website vol met leuke informatie, reviews, trends en winacties met betrekking tot speelgoed. Een website vol met informatie voor jonge ouders, kinderen, opa’s en oma’s, ooms en tantes en noem maar op. Op zoek naar een verjaardagscadeau of ben je op zoek naar inspiratie voor opbergmogelijkheden voor al het speelgoed? Dan ben je hier aan het juiste adres!