Knutselen en Educatief Play-Doh Reviews

Review | Play-Doh Dwaze Drollen speelset

Review | Play-Doh Dwaze Drollen speelset 30 januari 2019Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Play-Doh Dwaze Drollen speelset

Ons zoontje is onlangs 4 jaar geworden. Hij is helemaal gek van kleien, dus op zijn verlanglijstje stonden ook weer allemaal leuke sets van Play-Doh en nieuwe klei uiteraard. Hij kreeg onder meer de Play-Doh Dwaze Drollen speelset.

Play-Doh Dwaze Drollen speelset

Je raadt het al, bij de Play-Doh Dwaze Drollen speelset draait alles om drollen! Van dwaze drollenmonsters tot je favoriete emoji’s, met deze set kun je de gekste dingen maken. Je krijgt niet alleen een heleboel klei, maar ook vormpjes en gereedschappen om de leukste lijfjes te maken. Je kunt ogen, armen, monden en andere accessoires op de drollen plakken. Uiteraard krijg je ook een vormpje van een drol erbij. Dit is overigens dezelfde vorm als bij het spel Trap er niet in!.

Inhoud van de Play-Doh Dwaze Drollen speelset

• 1 roller
• 1 vormenstrip met houder
• 1 stempel
• 1 set gereedschap
• 12 potjes klei (616 gram)
• 12 accessoires

Play-Doh Dwaze Drollen speelset

Ons oordeel

Speelgoed met poep scoort natuurlijk altijd goed bij jonge kinderen. En zo ook bij ons zoontje. De Play-Doh Dwaze Drollen speelset is dan ook een enorme hit hier thuis. Wat ik zelf erg leuk vond, is dat de set met enorm veel klei wordt geleverd. Twaalf potjes maar liefst! Uiteraard in het bruin, maar ook in andere kleuren. Ons zoontje vermaakt zich uitstekend met het maken van een drol en dan vervolgens daar een poppetje van te maken.

Het is echt een uitgebreide set en daardoor verveelt het niet snel. Je kunt natuurlijk allerlei poppetjes maken en daar de armen, monden en ogen opplakken. Daardoor is er heel veel variatie mogelijk en dat maakt het een mooie set. Echt een leuke aanvulling op zijn collectie Play-Doh!

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.