Knutselen en Educatief Play-Doh Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar

6x pret met Play-Doh

6x pret met Play-Doh 28 april 2018Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Play Doh

Kleien is hier thuis één van de favoriete bezigheden van ons zoontje (3). En daar ben ik best blij mee, want het is een goed voor de ontwikkeling van een kind. Play-Doh is ons favoriete merk om mee te kleien. Er zijn eindeloos veel sets beschikbaar en de klei is lekker zacht en niet giftig. Omdat er zo enorm veel sets op de markt zijn, helpen we jullie een stukje op weg. Vandaag daarom de 6 leukste sets van Play-Doh!

Play-Doh Kookplaat

‘Koken’ met klei is hier favoriet. Ons zoontje kan urenlang pannenkoeken van klei bakken en die versieren. De kitchen lijn is dan ook erg populair hier thuis. De Kookplaat maakt echte bak- en kookgeluiden maakt en reageert op eten in de pan. Maak met de 4 stempels gerechten zoals biefstuk, eieren, burgers of vis. De halve vormpjes zorgen voor groenten en bijgerechten. Pak het Play-Doh eten van de kookplaat met de tang of keer het met de spatel om.

Play-Doh Cake Party

De Cake Party set is lekker kleurrijk en vrolijk. Maak namaaktaarten in allerlei vormen en in allerlei kleuren. Gebruik de steekvormpjes of de oven voor allerlei taartvormen. Pak het versiergereedschap en maak alles af met glazuur en spuitroom. Voor nog meer feestelijk plezier bevat deze creatieve bakkerswinkel ook confetti boetseerklei.

Play-Doh Cranky de Octopus

Niet om mee te kokerellen, maar wel erg leuk. Doe klei in de octopus en draai aan het hendeltje om zijn tentakels te maken. In de schelp en de schatkist zitten vormpjes om parelringen en gouden munten te maken. Kinderen kunnen hun eigen onderwaterwereld maken met deze set. Er zit ook een dolfijn steekvorm bij en een schaar in de vorm van een kreeft. Ook kun je koraal maken met een speciale roller.

Play-Doh Rapunzels Kapsalon

Weer van heel andere orde is Rapunzels Kapsalon. Kinderen kunnen allerlei kapsels maken met het hoofd. Wordt geleverd met 4 potjes klei, waaronder glitterklei. Doe klei in het hoofd en draai aan de hendel om het haar te laten groeien. Daarna kan er lekker in geknipt worden of kunnen er krullen of vlechten gemaakt worden. Je kunt strikjes, bloemen of andere versieringen maken.

Play-Doh Ultimate Rainbow Dash

Fans van My Little Pony in huis? Met deze Ultimate Rainbow Dash kunnen ze hun gang gaan. De pony kan versierd worden en het haar kan groeien. Deze speelset bevat een Rainbow Dash pony met persje en 6 kleuren Play-Doh boetseerklei. Je kunt de haren laten groeien in alle kleuren die je kiest, de haren vlechten of juist weer afknippen met het schaartje. Versier de pony kleurrijk met de versieringen aan de zijkant.

Play-Doh Cars

Ook aan de fans van Cars is gedacht. De auto van Bliksem McQueen wordt geleverd met verschillende gereedschappen en drie potjes klei. Rol wat asfalt met de roller die je ook op de auto kunt bevestigen. Open de motorkap en de cabine en je vindt allerlei leuke dingen om de auto aan te passen zoals wieldoppen, een motor en meer.

Ook leuk om te lezen: Play-Doh Dino Tools

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.