Knutselen en Educatief Play-Doh Reviews

Review | Play-Doh Dino Tools

Review | Play-Doh Dino Tools 4 december 2018Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Play-Doh Dino Tools

Kleien is het helemaal hier thuis! Het is de favoriete hobby van ons zoontje van bijna 4. En van Sinterklaas heeft hij de Play-Doh Dino Tools set gekregen.

Play-Doh Dino Tools

Deze set van Play-Doh draait helemaal om dinosaurussen! In deze Play-Doh set zitten 5 Play-Doh-tools in de vorm van dino’s. Zet Play-Doh-stekels op de triceratops, snij er lustig op los met de vleugels van de pterodactylus en maak gave golvende groeven met de stegosaurus. Rol de velociraptor over de klei en laat pootafdrukken achter of maak geinige patronen met het dino-ei. Je krijgt drie potjes klei bij de set: geel, rood en blauw. De Play-Doh Dino Tools set wordt aangeraden voor kinderen van 3 jaar en ouder.

Play-Doh Dino Tools

Hebben jullie thuis ook fans van Play-Doh? Hier kun je meer toffe sets bekijken

Ons oordeel

Ons zoontje is zoals gezegd gek van kleien én van dinosaurussen, dus dit kon eigenlijk niet mis gaan. Play-Doh is ons favoriete merk om mee te kleien. Er zijn eindeloos veel sets beschikbaar en de klei is lekker zacht en niet giftig. Ook deze set is weer een hit hier. Spencer was gelijk verkocht toen hij de verpakking openmaakte. Zijn favoriet is de triceratops die je stekels kunt geven. Alleen al met die dino vermaakt hij zich prima.

Play-Doh Dino Tools

Wat ons betreft is de set echt een aanrader en waar voor je geld. De set kost namelijk maar rond de 12 euro. Daarvoor krijg je dus maar liefst 5 dino’s en ook nog drie potjes klei.

Wist je al dat je klei ook tot leven kunt laten komen met Play-Doh Touch?

Over Play-Doh

Wist je dat Play-Doh oorspronkelijk werd gemaakt als schoonmaakmiddel voor behang? Dit gebeurde in Cincinnati, Ohio. In 1950 werd het aangepast en geschikt gemaakt om mee te kleien. Enkele jaren later werd het opgepikt door warenhuizen die het gingen verkopen en verschenen de eerste reclames op televisie. Inmiddels is Play-Doh wereldwijd een enorm succes en zijn er talloze sets verkrijgbaar. Play-Doh bestaat voornamelijk uit een mengsel van water, zout, meel en tarwe. Het is niet giftig.

 

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.