Knutselen en Educatief Play-Doh Reviews Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar

Play-Doh Touch: wanneer klei tot leven komt!

Play-Doh Touch: wanneer klei tot leven komt! 3 maart 2018Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Play-Doh Touch Studio

De geel gekleurde potjes Play-Doh klei. Wie kent ze niet? Hier in huis zijn ze favoriet, de kinderen zijn er dol op. Met wat fantasie maken zij de mooiste creaties. En tegenwoordig is het mogelijk om deze creaties tot leven te brengen met Play-Doh Touch. En dit is ook nog eens super eenvoudig!

Wat is Play-Doh Touch?

Play-Doh Touch is een studio waarin zelfgemaakte creaties tot leven worden geroepen. Hiervoor het je het Play-Doh Touch pakket nodig en een smartphone met de Play-Doh Touch app. Wanneer je de benodigde materialen in huis hebt, is het tot leven brengen van de zelfgemaakte creaties een fluitje van een cent.

Hoe werkt Play-Doh Touch?

De Play-Doh Touch studio bevat niet enkel potjes klei. Er is meer nodig om de creaties tot leven te wekken. De doos bevat de volgende onderdelen:

  • 7 potjes met Play-Doh klei
  • Steekvormpjes & gereedschap
  • Digitale stempels & acties
  • De Touch studio

Play-Doh Touch Studio

Met deze benodigdheden kan je aan de slag. Je begint met de digitale stempels, dit zijn de dieren vormen. Hiermee creëer je heel eenvoudig de leukste dieren mee, zoals bijvoorbeeld een dinosaurus of een slak. Wanneer je deze hebt gemaakt komt het spannendste moment. Lukt het om de creaties tot leven te roepen? Hiervoor heb je de studio nodig (een soort platform) en een mobiele telefoon met de Play-Doh Touch app. Je creatie plaats je op het platform en de app vertelt wat je verder moet doen. Binnen enkele seconden rent de gemaakt creatie rond in een virtuele wereld!

De virtuele Play-Doh wereld

In de virtuele wereld kan je op zoek naar potjes Play-Doh klei. Heb je een potje klei gevonden dan komen de overige steekvormpjes aan bod. Met deze vormpjes creëer je bijvoorbeeld een paddenstoel die ook via het platform gescand kan worden naar de virtuele wereld. Jamie en Fenna bleven maar kleien en scannen, het werd een hele volle virtuele wereld. Ze hadden hier wel hulp bij nodig of alles goed te scannen, maar het kleien en het lopen in de virtuele wereld ging ze vrij gemakkelijk af. Regelmatig vragen ze hier nog om de studio, want het scannen maakt kleien toch nog net iets leuker!

Hebben jullie de Play-Doh Touch studio al in huis?

Play-Doh Touch - Breng Ze Tot Leven Studio

€18
8.2

Prijs

8.0/10

Kwaliteit

8.5/10

Speelplezier

8.0/10

Pros

  • Eindeloos speelplezier
  • Goede kwaliteit
  • Interactief

Cons

  • Kleine kinderen hebben hulp nodig

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.