Baby en Peuter Speelgoed voor kinderen van 0 t/m 2 jaar

Speelbal Senso’Ball stimuleert de zintuigen

Speelbal Senso’Ball stimuleert de zintuigen 2 maart 20183 Comments

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Senso'Ball

Ook voor de allerkleinsten is er voldoende speelgoed te koop. Sophie de Giraf is daarvan een bekend merk. Nieuw in de So’Pure Collectie van Sophie de Giraf is de Senso’Ball.

Senso'BallZintuigen

De Senso’Ball is een uitnodigende speelbal is gemaakt van 100% natuurrubber en heeft diverse vrolijke kleuren en texturen, zoals sterren, streepjes en stippen, die een kindje eindeloos kan verkennen. Bovendien kunnen kinderen de Senso’Ball makkelijk grijpen en vasthouden dankzij de twee handgrepen aan weerszijden. Sofie de Giraf hoopt op deze manier leuk en leerzaam te combineren.

Volgens het bedrijf stimuleert de Senso’Ball alle zintuigen van een baby. Zo stimuleren de levendige kleuren zijn zicht en prikkelen de diverse texturen, gaten en speciale handgrepen zijn nieuwsgierigheid om de bal met zijn mond en handen te verkennen en zijn fijne motoriek te ontwikkelen. De bal is zacht en licht, zodat je kindje zich er niet mee kan bezeren en is gemaakt van 100% natuurrubber, zodat hij er veilig op kan bijten en sabbelen.

So’Pure Senso’Ball

De Senso’Ball komt uit de So’Pure Collectie van Sophie de Giraf, met ecologische producten gemaakt van natuurlijke materialen en is bedoeld als veilig alternatief voor het huidige aanbod plastic en kunststof speelgoed. De So’Pure collectie bestaat uit verschillende producten, zoals bijtringen, knuffels, badspeeltjes, rammelaars en zelfs een set kleurrijke speelblokken. Alle producten zijn verpakt in een luxe geschenkdoos van gerecycled karton met een mooi katoenen lint eromheen, zodat ze extra leuk zijn om te geven, bijvoorbeeld als kraamcadeau of verjaardagspresentje.

Senso'Ball

Adviesprijs: €18,99

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

3 comments

  1. Wat een grappig speelgoed. Leuk voor de allerjongsten.
    Van Sophie de Giraf. Die heb ik ook al cadeau gedaan aan een baby van de buren.

  2. Ik word voor het eerst tante! Zo weird! Ik ben zelf al 3 keer oma. En mijn zie je wordt 40 eind juli en half augustus is het de dag dat ik dan voor het eerst in mijn leven iedereen vertellen mag/kan dat ik tante geworden ben! Ik doe graag voor die kleine spruit mee!

  3. Toevallig zag ik deze afgelopen week liggen bij een baby-speciaalzaak. Vond hem zo mooi. Wil deze daarom heel, héél erg graag winnen voor mijn derde kleinkindje die we verwachten begin juli.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.