Games en Elektronica

My Little Riding Champion: Dé game voor alle paardenliefhebbers

My Little Riding Champion: Dé game voor alle paardenliefhebbers 2 december 2018Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

My Little Riding Champion

Paardenjongens en -meisjes opgelet! Heb jij een Playstation 4, Xbox One of Nintendo Switch? Dan kun je ook virtueel jouw hobby beoefenen met de game My Little Riding Champion.

My Little Riding Champion

My Little Riding Champion is sinds deze week verkrijgbaar op de PlayStation 4 en Xbox One. Vanaf 13 december is het spel ook op de Nintendo Switch verkrijgbaar. De paardenclub heeft jouw hulp nodig om de volgende grote wedstrijd te winnen. En dat gaat natuurlijk niet zomaar! Kies eerst je lievelingspaard, ga samen trainen met teamgenootjes en win medailles voor je club!

Uiteraard moet je wel goed voor jouw paard zorgen. Schep een band met het dier door het goed te verzorgen. Maak vervolgens prachtige ritten op het platteland met jouw paard. Volbreng samen met je paard missies en verdien nieuwe outfits en uitrusting voor jullie allebei. Het spel wordt aangeraden voor kinderen van 3 jaar en ouder. Je hoeft geen abonnement af te sluiten om het spel te spelen. Het heeft geen online multiplayer functie.

My Little Riding Champion 2

Kenmerken van My Little Riding Champion

  • Keuze uit veel verschillende paarden, waardoor je altijd je favoriete paard kunt vinden
  • Echte paardenverzorging en een echte emotionele band
  • Veel verschillende aanpassingsmogelijkheden
  • Een open wereld om te verkennen, met veel uiteenlopende lange ritten
  • Veel verschillende typen wedstrijden en beloningen

Over Bigben

My Little Riding Champion  is een uitgave van Bigben. Bigben Interactive is een Europese speler die is gespecialiseerd in het uitgeven van videogames en het ontwerpen en distribueren van smartphone-/game-accessoires en audioproducten. Het nieuwe spel Rollercoaster Tycoon is ook van Bigben Interactive. Bigben is ook bekend van wekkers en koptelefoons.

My Little Riding Champion 4

Ben jij een enorme fan van games met paarden? Dan is Whisper misschien ook wel wat voor jou!

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.