Poppen en Knuffels

WWF knuffels voor de feestdagen

WWF knuffels voor de feestdagen 1 december 2018Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

WWF knuffels

Wil je niet alleen een leuk cadeautje geven maar ook iets goeds doen voor de natuur? Dan koop je voor de feestdagen de knuffels van het WWF (World Wild Fund for Nature / Wereld Natuur Fonds). Het Wereld Natuur Fonds zet zich al meer dan 50 jaar in voor natuurbescherming over de hele wereld. Door de aanschaf van WWF pluche help je niet alleen het Wereld Natuur Fonds een handje mee, maar leren kinderen ook nog eens over de verschillende diersoorten op onze aarde en hoe belangrijk het is om ze te beschermen.

WWF knuffels

WWF KnuffelsNa ruim 20 jaar natuurgetrouwe knuffeldieren brengt het Wereld Natuur Fonds een nieuw collectie knuffels uit onder het label WWF CUB CLUB. Een verzameling knuffeldieren voor de allerkleinsten. Met deze knuffels creëer je een betere wereld voor alle baby’s, mens en dier, aldus het WWF. Want voor elk verkochte knuffel wordt er een donatie gedaan aan het WWF. De Cub Club collectie is eco-vriendelijk geproduceerd.

WWF Classic

De Cub Club knuffels zijn nieuw, maar ik denk dat een heleboel van ons zijn opgegroeid met knuffels van het WWF. Die worden nu WWF Classics genoemd. Met de WWF Classic collectie kunnen kinderen spelenderwijs leren welke diersoorten er op onze aarde rondlopen. Uiteraard hoopt het WWF dat de kinderen zien dat de dieren te mooi zijn om niet te beschermen. Een mooie extra is dat een deel van de opbrengst van een knuffel wordt besteed aan het beschermen van dat dier. Zo kun je dus jouw favoriete dier steunen.

WWF knuffels

Waar te koop?

De WWF knuffels zijn in Nederland onder andere verkrijgbaar, bij De Bijenkorf, Bol.com, ilovespeelgoed.nl & Elenfhant.com. En in wereldwijd onder andere in wereldsteden als Parijs (o.a. bij Galeries La Fayette, Le Bon Marché), New York (MoMA NY) Londen (Homebird House, Pingo Pongo, Scandi Mini), Hong Kong (Homeless HK, Hamley’s)

International Bon Ton Toys

International Bon Ton Toys (IBTT) is wereldwijde licentiepartner van het Worldwide Fund for Nature (WWF). IBTT opgericht in 1933 is een van leidende pluche producenten in Europa. Zij ontwikkelt, produceert, distribueert en verkoopt hoogwaardig pluche in meer dan 60 landen.

WWF knuffels

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.