Games en Elektronica

Rollercoaster Tycoon Adventures op de Nintendo Switch

Rollercoaster Tycoon Adventures op de Nintendo Switch 22 november 2018Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Rollercoaster Tycoon Adventures Nintendo Switch

Speelden jullie vroeger ook Rollercoaster Tycoon? Ik heb dat echt urenlang gespeeld op de PC in mijn jeugd! Tegenwoordig zijn er allerlei hele toffe game consoles zoals de Nintendo Switch. En voor de Switch verschijnt het spel Rollercoaster Tycoon Adventures eind deze maand! Jeugdsentiment!!

Rollercoaster Tycoon Adventures

RollerCoaster Tycoon Adventures is het nieuwste deel in één van de bestverkochte en meest geliefde franchises in de geschiedenis van pc-gaming. Het oorspronkelijke is bedacht door de legendarische game-ontwikkelaar Chris Sawyer. Het verscheen oorspronkelijk in 1999 voor Windows-pc’s, waarop de serie al snel veel fans kreeg. Ontwikkeld door Nvizzio Creations, werd hun respect voor het RollerCoaster Tycoon-merk meegebracht naar deze nieuwe game. RollerCoaster Tycoon Adventures maakt optimaal gebruik van de innovatieve mogelijkheden van de Nintendo Switch. Denk dan aan de  mobiliteit, flexibiliteit en touchscreen-functies. Die geven een spannende, toegankelijke nieuwe draai aan de wereld van RollerCoaster Tycoon.

“Toen de Nintendo Switch vorig jaar werd gelanceerd, wisten we dat we de geliefde RollerCoaster Tycoon-serie naar dat systeem moesten brengen” zegt Fred Chesnais, Chief Executive Officer, Atari. “RollerCoaster Tycoon Adventures past perfect bij het systeem, omdat de voornaamste gameplay, het bouwen en managen van je ultieme attractiepark, erg goed werkt op de Nintendo Switch, waarbij spelers naadloos kunnen wisselen tussen spelen in handheldstijl en tv-stijl.”

Rollercoaster Tycoon Adventures

Entertainmentparadijs

In RollerCoaster Tycoon Adventures bouwen spelers hun entertainmentparadijs in drie verschillende spelstanden. Dat zijn: Adventure (een variant op de klassieke Campaign-modus), Scenarios en de open Sandbox-modus. Meer dan 120 spannende attracties, restaurants en winkels zorgen voor volop levendigheid in de parken. En je kunt (uiteraard!) je eigen achtbanen bouwen! Vier unieke thema-omgevingen, samen met opties om water en grond te (ver)vormen, garanderen dat geen twee parken hetzelfde zijn. De gestroomlijnde simulatie en in-game economie zorgen ervoor dat spelers van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus het park van hun dromen bouwen.

Kenmerken

  • Gevarieerde spelstanden. Bouw waanzinnige parken in drie spelstanden – Adventure, Scenario en Sandbox.
  • Kies je eigen avontuur. Het nieuwe Event-systeem verschijnt voor het eerst in de RollerCoaster Tycoon-serie en garandeert dat elk park uniek is. Wanneer er speciale dingen in je park gebeuren, kom je voor lastige keuzes te staan. Zo levert elke keer dat je de Adventure-stand speelt weer een nieuw Tycoon-verhaal op.
  • Geef je park naar eigen smaak vorm. Kies uit 50 levendige kleuren voor het aanpassen van attracties, achtbanen, winkels en restaurants. Transformeer je park door het toevoegen van vooraf gemaakte paden, groengebieden en rivieren. Kies als omgeving voor je park uit vier sterk verschillende locaties: Alpine, Moon, Canyon en Tropics!
  • Bouw de achtbaan van je dromen. Plaats zeven soorten volledig aanpasbare achtbanen in je park – Wooden, Steel, Winged, Hyper, Inverted, Dive en Accelerator.
  • Intuïtief managementsysteem. Gestroomlijnd management en toegankelijke tools maken van RollerCoaster Tycoon Adventures het meest toegankelijke deel in de RollerCoaster Tycoon-franchise en de perfecte game voor Nintendo Switch.
  • Tal van attracties. Kies uit meer dan 120 spectaculaire attracties, restaurants en winkels voor je park, van een nederige draaimolen tot de ontzagwekkende Roto-Drop, allemaal vormgegeven met geavanceerde beeldeffecten.
  • Gameplay-flexibiliteit. Speel hoe je wilt: met de Nintendo Switch Joy-Con™-controllers of touchscreenbesturing. RollerCoaster Tycoon Adventures wordt vormgegeven in 1080p in tv-stijl en in 720p in handheldstijl.

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.