Games en Elektronica Televisie & film

Whisper voor op de Nintendo Switch

Whisper voor op de Nintendo Switch 3 juli 2018Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Whisper voor op de Nintendo Switch

De populaire film Stormwind komt tot leven in het spel Whisper! Zegt die je helemaal niks? Dat kan. Ben je wel een echte paardenliefhebber? Lees dan snel verder, want er is een nieuw spel op de markt. Vanaf nu al te verkrijgen Whisper voor op de Nintendo Switch en eind juli 2018 ook voor op de PS4.

De film Stormwind

Stormwind FilmStormwind is een film uit 2013. Deze film gaat over Mika die naar de stallen van haar strenge oma wordt gestuurd omdat ze haar laatste examen niet heeft gehaald. Eigenlijk moet ze daar de hele zomer leren om haar examen te halen, maar ze brengt liever haar tijd door in de stallen bij Stormwind. Stormwind is een jonge hengst waar niemand op durft te rijden. Totdat Mika de stal in komt, ze leert het paard kennen en bedwingen. De vriendschap is gesloten en samen beleven Stormwind en Mika allerlei avonturen!

Whisper voor op de Nintendo Switch

Het spel Whisper is gebaseerd op de populaire Stormwind film. Je speelt als Mika en beleeft samen met Stormwind allerlei avonturen. Het is aan jou om goed voor Stormwind te zorgen en te genieten van het vrije gevoel van het paardrijden! Om het spel Whisper voor de Nintendo Switch tot een goed einde te brengen wordt het volgende van je verwacht:

  • Houd de conditie en gezondheid van Stormwind goed in de gaten
  • Voltooi spannende rij-opdrachten en geniet van het paardrijden
  • Rij op Stormwind en ontdek de wereld van Kaltenbach in verschillende missies
  • Leer Mika’s leven kennen
  • Ontmoet oude vrienden en ontdek locaties uit de film

Ook interessant: Nintendo Labo – Creatief met de Nintendo Switch

Whisper Stormwind

Het spel is volledig Nederlands ondertiteld en voorzien van Nederlandse schermteksten. De adviesprijs voor Whisper voor op de Nintendo Switch is vastgesteld op €39,99.

Whisper voor de PS4

Heb je geen Nintendo Switch in huis maar wel een PS4? Dan is het nog even geduld hebben! Het spel Whisper voor de PS4 ligt eind juli 2018 in de winkels! De adviesprijs is vastgesteld op €34,99.

Nieuw: Whisper & de komst van Ari

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.