Games en Elektronica Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar

Kidizoom Duo 5.0 – de leukste all-in-one camera

Kidizoom Duo 5.0 – de leukste all-in-one camera 1 juli 2018Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Kidizoom Duo 5.0

Fotograferen is leuk! Althans, ik vind het ontzettend leuk, maar doe het voornamelijk met mijn mobiele telefoon. En wat gebeurt er de laatste tijd? De kinderen vragen of ze ook foto’s mogen maken. Jamie doet het al een langere tijd met zijn Vtech Actioncam, maar Vtech heeft ook de Kidizoom Duo 5.0, een all-in-one camera!

De Vtech Kidizoom Duo 5.0

Kidizoom Duo 5.0 Roze fotocameraVtech is producent van educatief speelgoed en daar sluit ook de Kidizoom Duo 5.0 bij aan. Het is een all-in-one fotocamera voor kinderen van 3 t/m 12 jaar oud. De camera biedt de kinderen de mogelijk om te fotograferen wat zij willen op een hele eenvoudige manier. Maar naast het maken van foto’s kan je nog veel meer met de Kidizoom Duo 5.0.

Wat kan je met de Kidizoom Duo 5.0?

Misschien ben je al bekend met de eerder geïntroduceerde Kidizoom. De Kidizoom Duo 5.0 is daar de opvolger van. Het is een all-in-one camera waarin maar liefst 10 functies zijn verstopt. Naast het fotograferen, met een 5 megapixel camera met 4x digitale zoom en automatische flitser, kan je nog veel meer! De Kidizoom Duo 5.0 is voorzien van de volgende functionaliteiten:

  • Stemopname en stemvervorming
  • MP3 speler
  • Gezichtsherkenning
  • Coole spellen met bewegingssensor
  • Liedjes en muziek
  • Fotobewerkingsmogelijkheden (meer dan 70 effecten)

Kidizoom Duo 5.0 FotoDe mogelijkheden zijn eindeloos. Zo luister je eenvoudig naar de leukste muziek dankzij de MP3 speler en je verveelt je nooit meer door de toffe spellen of de camera. Maar het belangrijkste is natuurlijk het maken van de foto’s en video’s. Je hebt de mogelijkheid deze te bewerkingen met meer dan 70 grappige foto effecten!

Wat zit er bij de Kidizoom fotocamera?

De Kidizoom Duo 5.0 heeft alle functionaliteiten om de leukste foto’s te maken. Zo beschikt de camera over een draaibare ring aan de voorzijde om mooie kleureffecten te kiezen. Het bijgeleverde USB kabeltje zorgt ervoor dat je foto’s op een computer of laptop kunt zetten. Bij de camera krijg je ook nog een koptelefoon en een polsbandje. En de camera is in twee kleuren te krijgen! Ga je voor de stoere roze camera of heb je liever een blauwe?

Kidizoom Duo 5.0

 

Oh en handig om te weten voor de ouders! Er zit een instelling op de camera waarmee je de speeltijd in kunt stellen. Zo hebben de ouders altijd de regie als het aankomt op de speelduur.

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.