Games en Elektronica Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar

Whisper & de komst van Ari

Whisper & de komst van Ari 26 februari 2019Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Whisper & de komst van Ari

Whisper & de komst van Ari is de opvolger van het populaire spel Whisper dat in de zomer van 2018 werd uitgebracht! En vanaf 4 april 2019 kunnen we de opvolger spelen op de Nintendo Switch en de Playstation 4.

Whisper, waar gaat het over?

Het spel Whisper is gebaseerd op de film Stormwind. De hoofdrol is in deze film weggelegd voor Mika, zij beleeft met Stormwind allerlei avonturen. En dit is ook precies wat er in het spel gebeurd. Je speelt als Mika en samen met Stormwind geniet je van het vrije gevoel van het paardrijden. Samen beleef je heel veel avonturen en zorg je ervoor dat Stormwind niets tekort komt.

Whisper & de komst van Ari

In het spel Whisper & de komst van Ari maak je kennis met nieuwe personages, avonturen, wedstrijden en locaties. Ari is een wees, die van het ene pleeggezin naar het andere is gestuurd voordat hij bij landgoed Kaltenbach terecht kwam. Eenmaal daar vormt ze een speciale band met de zwarte hengst Whisper (Stormwind).

Whisper & de komst van Ari (Nintendo Switch & PS4)

In het spel speel je als Ari en dat betekent dat je een groot aantal taken op je neemt. Samen met Whisper neem je het op tegen de ambitieuze Isabelle en de genadeloze paardendokter Thordur. Je helpt Whisper herstellen van een trauma om zo zijn krachten te herwinnen. Als Ari moet je niet alleen goed kunnen rijden, maar ook bewijzen dat je overweg kan met pijl en boog.

Whisper & de komst van Ari (Nintendo Switch & PS4)

Het spel is volledig Nederlands ondertiteld en voorzien van Nederlandse schermtekst. Je speelt 5 hoofdmissies en daarnaast nog 30 extra missies. Ontdek het landgoed van Kaltenbach ter paard of te voet. En ontdek ook allerlei onontdekte gebieden. Stap in de wereld van Ari en ontdek nog meer nieuwe karakters. Vind jij alle collectibles en beloningen in Whisper & de komst van Ari? Het spel ligt vanaf 4 april 2019 in de (online) winkels en is geschikt voor de Nintendo Switch en de Playstation 4. Je kunt hier alvast een exemplaar van het spel reserveren!

Gaan jullie het spel Whisper & de komst van Ari in huis halen?

Ook leuk om te lezen: My Little Riding Champion

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.