Informatief & Tips Poppen en Knuffels

Spaar voor De Fabeltjeskrant handpoppen bij PLUS

Spaar voor De Fabeltjeskrant handpoppen bij PLUS 24 februari 20191 Comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Eerder kon je bij de PLUS sparen voor de Disney Movie Moments. Vanaf vandaag start PLUS supermarkten met een andere toffe nieuwe spaaractie. Je kunt namelijk vanaf nu sparen voor De Fabeltjeskrant handpoppen. Bij elke 10 euro aan boodschappen ontvang je 1 zegel. Met 18 zegels heb je een volle spaarkaart. 

De Fabeltjeskrant handpoppen

De Fabeltjeskrant vertelt natuurlijk het verhaal van alle dieren in het Grote Dierenbos. Vroeger vertelde Meneer Uil dagelijks op televisie al het nieuws uit het bos. De Fabeltjeskrant bestaat alweer 50 jaar en staat daarom weer volop in de aandacht. Zo is er een bioscoopfilm en bij de PLUS supermarkten kun je dus sparen voor De Fabeltjeskrant handpoppen.

Fabeltjeskrant handpoppen

Spaaractie

Fabeltjeskrant handpoppen

De spaaractie loopt van zondag 24 februari t/m zaterdag 20 april. Je kunt sparen voor vijf gratis handpoppen van de Fabeltjeskrant. Je kunt ook digitaal sparen voor de exclusieve handpoppen. Dit moet via de PLUS app. Je krijgt 3 zegels als je daarmee gaat sparen.

PLUS | Spaar nu voor gratis handpoppen van De Fabeltjeskrant from PLUS Supermarkt on Vimeo.

Grote Dierenbos poppenkast

Voor 2,99 kun je een Grote Dierenbos poppenkast kopen om je handpoppen helemaal tot leven te laten brengen en je eigen verhalen te verzinnen. Net als met de spaarboeken van de andere PLUS spaaracties is deze ook in beperkte oplage beschikbaar, dus wees er snel bij want op is op.

Spaar je liever niet voor handpoppen maar voor wat anders? Wat dacht je van Vitamini’s van Lidl?

Win een iPad Mini

Vanaf 1 maart kun je op de site www.plusfabeltjes.nl een iPad mini winnen. Er worden er in totaal drie weggegeven. Film jouw eigen fabeltje en misschien win je wel een toffe tablet.\

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.