Spellen en Puzzels

Allemaal speelgoed met….. poep!

Allemaal speelgoed met….. poep! 16 mei 2018Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

speelgoed met poep

Poep! Als dat woord thuis valt, heeft ons zoontje van 3 gelijk pret. Ik denk dat het woord diezelfde magische uitwerking op meerdere jonge kinderen heeft. Speelgoedproducenten spelen daar natuurlijk slim op in. Er is dus meer dan genoeg speelgoed te koop met als thema ‘poep’. Vandaag zetten we een aantal voorbeelden van speelgoed met poep voor je op een rijtje!

Trap er niet in!

speelgoed met poepHet spel Trap er niet in! van Hasbro draait om het ontwijken van drollen. De spelers draaien en kijken hoeveel stappen ze moeten lopen over de speelmat. Vervolgens doen ze een blinddoek om en lopen ze over de mat. Hierbij moeten ze de drollen (dit zijn kleine bergjes bruine klei) zien te omzeilen. Soms mogen de spelers drollen toevoegen, weghalen of anders neerleggen. Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Je kunt het met 10 mensen spelen en potje kost ongeveer 30 minuten. Het spel is niet goedkoop. Bij bol.com kost het 26,95. Ik denk wel dat je er een heleboel plezier van kunt hebben met je gezin!

Drollenkop

speelgoed met poepHet spel met de vriendelijke naam Drollenkop is van Identity Games. Je kunt het met 2 tot maar liefst 12 mensen spelen. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Een spelletje kost ongeveer 20 minuten. Raak zoveel mogelijk kaarten kwijt door kaarten af te leggen. Wat komt er na WC-papier? Handen wassen! Leg zo snel mogelijk de goede kaart met de goede kleur neer. De speler die de meeste kaarten overhoudt, verliest en speelt verder met een drol op zijn of haar hoofd. Dit spel koop je vanaf 14,99.

Schetenjacht!

speelgoed met poepNog een spel! Poep (en poepies laten ;-)) blijkt een dankbaar onderwerp voor spellenbedenkers. Het spel Schetenjacht! is van Goliath. Wie heeft er een scheet gelaten? In dit grappige spel gaat het er om wie kan raden welke speler, de vader speelfiguur in het midden op de tafel, een scheet heeft doen laten. Alle speler krijgen een scheetzak die verbonden is met de vader en houden deze onder tafel vast. Dan gaat er bij een van de spelers een lampje branden en deze speler drukt zonder dat de anderen het merken in zijn/haar scheetzak. Iedereen mag raden wie de scheet heeft gelaten. Met een beetje bluf en goed raden wordt je de winnaar van dit spel. Verkrijgbaar vanaf 16,99.

Knuffel

speelgoed met poep

Door de hype rondom emoji’s en de bijbehorende film is de drol emoticon erg populair geworden. Is jouw kindje zo gek van dit karakter dat het zelfs ermee wil slapen? Er bestaat zelfs knuffels in de vorm van een drol! De knuffel is 30 centimeter groot en kost 19,95.

Poepie Knor

speelgoed met poep

Poepie Knor is een bordspel van producent van Jumbo. Het is een bordspel waarbij spelers hun varken moeten redden uit een modderbad. Het grote varken in het midden bepaalt de opdracht. Knort hij, dan mag er een kaart gepakt worden. Laat hij een scheet, dan moet er een kaart ingeleverd worden. Geschikt voor 2 tot 4 spelers van 3 tot 6 jaar. Het spel kost 17,99.

Speelgoed met poep!

En zo is er dus een heleboel speelgoed met poep te verkrijgen. Dat had je niet gedacht hè?! Naast dit speelgoed zijn de natuurlijk nog de klassiekers te koop zoals de nepdrollen en de scheetkussens. Genoeg voor kinderen om zich mee te vermaken dus.

 

 

 

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.