Speelgoed voor kinderen van 0 t/m 2 jaar Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Spellen en Puzzels

De leukste Bumba puzzels voor de allerkleinsten

De leukste Bumba puzzels voor de allerkleinsten 15 mei 2018Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Bumba puzzels

Bumba is een bekende kindervriend van Studio 100.  De kleine clown beleeft samen met Bumbalu allerlei avonturen die te volgen zijn in hun eigen televisieserie. Uiteraard is er ook allemaal speelgoed verkrijgbaar, voornamelijk gericht op de jongsten onder ons. Er zijn ook een heleboel leuke puzzels verkrijgbaar. Vandaag zetten we een aantal leuke exemplaren van Bumba puzzels voor je op een rij!

Bumba puzzel dokter

bumba puzzelsBij deze puzzel is Bumba met zijn vrienden bij de dokter. De puzzel telt 20 stukjes. Aanbevolen voor kinderen van 1 tot 3 jaar. Kost 5,95.

 

4 Bumba puzzels – 4 seizoenen

Bumba PuzzelsDit is een set met 4 puzzels van de 4 verschillende seizoenen. Elke puzzel bevat wat meer stukjes en zo wordt het oplossen van de puzzel dus steeds wat moeilijker. Met puzzels van 4, 6, 9 en 16 stukjes. Kost 8,95.

 

Bumba vloerpuzzel

Bumba puzzels

Puzzelen kan natuurlijk ook gewoon op de vloer! Deze Bumba vloerpuzzel is 60 centimeter groot en bestaat uit 16 stukken. Grappig detail is dat kinderen zelf kunnen kiezen welke vogel Bumba op zijn arm heeft zitten. Kost 9,99.

 

Bumba puzzel piloot

Bumba puzzel

Deze puzzel is met 35 stukjes iets moeilijker dan de vorige puzzels. Op de puzzel zie je Bumba en Bumbalu op het vliegveld. Deze puzzel wordt aangeraden voor kinderen vanaf 3 jaar. Kost 5,95.

Bumba zoekpuzzel

Bumba puzzels

Deze Bumba zoekpuzzel geeft wat extra’s aan het puzzelen. Naast een normale puzzel van 30 stukjes is dit namelijk ook een zoekpuzzel. Dus nadat de puzzel in elkaar zit, kunnen kinderen de plaatjes zoeken die aan de rand van de puzzel staan. Extra leerzaam dus! Deze puzzel kost 7,99.

 

Er zijn dus een heleboel leuke Bumba puzzels beschikbaar! Leuk voor de allerkleinsten onder ons en erg leerzaam. Puzzelen is namelijk goed voor de motorische en verstandelijke ontwikkeling van kinderen. Daarom is het sowieso aan te raden om een aantal puzzels in huis te hebben en geregeld te puzzelen samen met je kids! Of dit nou Bumba puzzels zijn, 3D puzzels of andere soorten puzzels! Veel plezier!

 

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.