Boeken, School en Vrije tijd Televisie & film

Dora the Explorer boeken – De leukste op een rij!

Dora the Explorer boeken – De leukste op een rij! 29 januari 2019Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Dora the Explorer boeken

Onze dochter is helemaal idolaat van Dora the Explorer. Dora en haar aapje Boots is dan ook een graag geziene gast hier in huis. Vandaag zetten we de leukste Dora the Explorer boeken voor op een rij!

Dora the Explorer boeken

Memphis Belle Peuterboek Spelen Met Dora

Dora the Explorer boeken

Dit vrolijke boekje telt 12 pagina’s. Dora laat zien welke spelletjes ze speelt op de boerderij, in de speeltuin, in huis, in de tuin, op het strand en in de sneeuw. Samen met Boots en haar andere vriendjes maakt ze veel plezier.

Dora op de grote wc

In dit leuke geluidenboek vertelt Dora over haar eerste grote avontuur. Ze leert hoe ze naar de grote wc moet gaan. Als peuters op het knopje drukken, horen ze de wc doorspoelen. Zo raken kleine kinderen op speelse wijze gewend aan het spoelgeluid en zijn ze minder bang om naar de wc te gaan.

Vind je dit leuk om te lezen? Lees hier ook onze review van de Dora the Explorer rugzak!

Stap voor stap met Dora Vrolijke avonturen

Ontdek samen met Dora en haar beste vriend Boots de wereld. In dit boek vind je zeven verhaaltjes over verschillende activiteiten. Ontdek alles over fietsen, zwemmen, vriendschap, de eerste schooldag, kamperen, reizen en naar de dokter gaan.

Dora the Explorer 24 Uitdeelboekjes

Is jouw zoon of dochter bijna jarig? Misschien is dit een leuke tip voor je! Je kunt namelijk 24 uitdeelboekjes kopen van Dora the Explorer. Deze zijn oa te koop bij Bol.com

Persoonlijk Dora boek


Of heb je toch het liefst een persoonlijk boek met Dora? Dit boek gaat over vriendschapsdag! Op vriendschapsdag zijn er overal op de wereld vriendschapsoptochten! Een uniek Dora boek waarin de naam van jouw (klein)kind op originele wijze wordt verwerkt.

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.