Baby en Peuter Reviews Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Televisie & film

Review: Dora the explorer rugzak van AliExpress

Review: Dora the explorer rugzak van AliExpress 17 april 2018Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Dora the explorer rugzak

Dora the Explorer heeft absolute sterrenstatus bij ons thuis. Ons zoontje is helemaal gek van de televisieserie. In een aflevering van Dora komt natuurlijk een aantal elementen altijd terug, onder meer de Kaart en Rugzak. Dus wat is er leuker voor een echte Dora the Explorer rugzak compleet met kaart?

Dora the Explorer rugzak van AliExpress

dora the explorer rugzakZoals helaas voor veel merchandise geldt, is het ook speelgoed van Dora flink aan de prijs. Ik heb al veel tweedehands gescoord, maar desondanks zocht ik nog de bekende Dora the Explorer rugzak. Ik vond er eentje bij bol.com. Maar daar is de rugzak 32,99. En dat vind ik best prijzig voor een rugzakje van stof. Dat moet goedkoper kunnen!

Gelukkig is daar AliExpress. Ik heb al eerder geschreven over deze website. Je kunt hier met een beetje goed zoeken en wat geluk echt hele toffe koopjes scoren. En wat blijkt? De rugzak staat gewoon op AliExpress! Compleet met officieel Viacom label. Soms kopen winkeliers op AliExpress restpartijen op en ik heb het vermoeden dat dat hier ook is gebeurd. De prijs op AliExpress? Slechts 9,56! Kijk, zo kun je nog eens wat kopen.

De rugzak

Het is een paarse stoffen rugzak met aan de zijkant een opening voor de kaart. De tas sluit aan de voorkant met klittenband. Het grote vak is afgesloten door middel van een koord dat je strakker en losser kunt doen. De schouderbanden zijn in lengte verstelbaar. En de rugzak wordt dus geleverd met de beroemde kaart. Deze is ook helemaal van stof en echt heel leuk, precies zoals uit de televisieserie. Je vindt er onder anderen Dora’s vrienden Boots en Swieber op.

 

Ons zoontje is heel erg blij met de rugzak en loopt er continu mee rond. Als hij Dora op televisie ziet, dan laat hij gelijk aan Dora op televisie zien dat hij ook een rugzak en kaart heeft. Voor dat geld dus echt een goede aankoop!

 

 

 

 

Dora the Explorer rugzak

9.56
8.5

Prijs

9.5/10

Kwaliteit

9.0/10

Speelplezier

7.0/10

Pros

  • Goedkoop
  • Makkelijk schoon te maken
  • Wasbaar

Cons

  • Weinig variatie
  • Het grote vak van de rugzak is door het koord moeilijk te openen voor een klein kind

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.