Cadeau Informatief & Tips Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar

Cadeautips voor een 6-jarige

Cadeautips voor een 6-jarige 14 juli 20181 Comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Cadeau 6 jarige

Wat wil je voor je verjaardag? Een simpele vraag dacht ik zo! Voor Jamie bleek het in eerste instantie echter niet zo eenvoudig, hij moest er zelfs wel even over nadenken. Maar inmiddels is zijn verlanglijstje compleet. En het is soms best even handig om een verlanglijstje zien wanneer je op zoek bent naar een cadeau voor een 6-jarige!

Cadeau voor een kind van 6 jaar

1. VTech Kidizoom Smart Watch

6 jaar cadeauBij Jamie staat met stipt op nummer 1 de VTech Kidizoom Smart Watch! Hij houdt ontzettend van sporten en met een vader en een moeder met een sporthorloge kon het ook eigenlijk niet uitblijven. De VTech Kidizoom Smart Watch is een tof horloge met veel leuke functies! Het horloge heeft een kleuren touchscreen met analoge en digitale tijdweergave en 3D weergave. Het horloge heeft verder een ingebouwde camera om allerlei gekke momenten vast te leggen op foto en video, diverse uitdagende spelletjes, stemopname, een stopwatch, wekker en nog veel meer! Het horloge is te koop in een blauwe en een roze variant.

2. Het Kapla challenge spel

verlanglijstje 6 jarigeBouwen met constructiespeelgoed van K’nex, LEGO tot Kapla. Het staat hier allemaal in huis en wordt vaak gebruikt. Het Kapla challenge spel geeft het bouwen met Kapla een extra uitdaging. De Kapla challenge bevat 12 verschillende challenge kaarten die kunnen worden nagebouwd! Een ontzettend leuk cadeau voor een 6-jarige.

3. Vlotte Geesten 2.0 Kaartspel

6 jaar verlanglijstjeNaast het spel Vlotte geesten is ook het spel Vlotte Geesten 2.0 uitgebracht. Toen Jamie deze zag was hij helemaal verkocht. Mama, dat spel spelen we op school en is ontzettend leuk. Het is een bliksemsnel reactiespel waarbij vijf voorwerpen op tafel staan. Er ligt ook een stapel kaarten en deze kaarten worden één voor één omgedraaid. Iedere speler probeert nu het juiste voorwerp van tafel te grijpen. Alleen zijn er een aantal regels! Het is dus een kwestie van goed nadenken en zo snel mogelijk het juiste voorwerp pakken. Vlotte Geesten & Vlotte Geesten 2.0 zijn te combineren, zo wordt het spel nog spannender.

4. LEGO Juniors Spider-Man vs. Scorpion Straatduel

cadeaus 6 jaarVolgens mij kan het tegenwoordig bijna niet meer ontbreken op het verlanglijstje van ieder kind: LEGO! Voor jongens en voor meisjes zijn er tegenwoordig zoveel verschillende soorten LEGO dat het maken van een keuze heel lastig is. Fenna is gek op LEGO Friends, Jamie daarentegen is gek op Spiderman. Zijn oog is dan ook gevallen op de Spider-Man vs. Scorpion straatduel-set.

5. NERF Super Soaker Bottle Blitz – Waterpistool

Cadeautip 6 jaarGelukkig ontbreekt er ook geen buitenspeelgoed op het lijstje! En dit zijn dan eigenlijk ook de enige pistolen waar wij minder moeite mee hebben, de waterpistolen! De NERF Super Soaker Bottle Blitz heeft een standaard fles van 460 milliliter maar is uit te breiden met bijvoorbeeld een lege frisdrankfles. Zo heb je voorlopig even genoeg water om al je vrienden nat te spuiten!

Ook leuk om te lezen: Het favoriete speelgoed van Jamie (6 jaar)

Wat staat er verder op het lijstje van een kind van 6 jaar?

Staat het bovenstaande speelgoed op alle lijstjes van kinderen van 6 jaar oud? Geen idee! Maar het geeft jullie hopelijk inspiratie bij het aanschaffen van een cadeau voor een kind van 6 jaar oud. Overigens bevat Jamie zijn verlanglijstje veel meer cadeaus, zo wil hij ook nog graag een diabolo, gekleurde duikstaafjes voor in het zwembad, een K’NEX bouwset (auto’s), het racespel Rocket League voor op de PS4 en hij wil ook graag een space scooter!

Mist er volgens jullie op dit verlanglijstje een cadeau voor een 6-jarige? Plaats dan een suggesties in de reacties hieronder! Zo kunnen we elkaar allemaal een beetje helpen, want het uitzoeken van een cadeau voor kinderen die 6 jaar oud worden is nou eenmaal niet eenvoudig!

Lees hier ook onze suggesties voor een 4-jarige! 

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

One comment

  1. Wat een leuke lijst met jongens speelgoed! Vooral dat NERF schijnt erg populair te zijn ik zie veel jongens bij ons in de buurt achter elkaar aan rennen met die dingen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.