Informatief & Tips Overige

The Lion King & Jungle Festival in Disneyland Parijs!

The Lion King & Jungle Festival in Disneyland Parijs! 6 februari 2019Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

The Lion King & Jungle Festival

Waar komen alle (speelgoed)helden van Disney tot leven!? Juist, in Disneyland Parijs! En deze zomer worden daar twee klassiekers tot leven gebracht tijdens het The Lion King & Jungle Festival!

The Lion King & Jungle Festival in Disneyland

The Lion King: Rhythms of the Pride Lands

Het verhaal van The Lion King zal in ‘The Lion King: Rhythms of the Pride Lands’ in Disneyland Paris tot leven komen met de bekende liedjes. Er worden scenes van onder meer ‘Circle of Life’ en het iconische ‘Hakuna Matata’ uitgebeeld. Zangers, dansers, acrobaten en drummers zullen de Pride Lands nieuw leven inblazen. Overigens zijn de choreografie en kostuums speciaal hiervoor door Disneyland Parijs zijn ontworpen.

The Lion King & Jungle Festival

‘The Jungle Book Jive’ met Baloe en zijn vrienden

‘The Jungle Book Jive’ viert The Jungle Book in het hart van Disneyland Paris. Stel je een reis voor door de Indiase jungle gevuld met kleuren en ontdekkingen. De ‘Jungle Book Jive’ show zal van alle kanten in het Disneyland Park komen. Maak je klaar om plezier te hebben met Baloe en Koning Lowietje. En Mickey Mouse en zijn vrienden die zich voor dit seizoen zullen ontpoppen tot echte ontdekkingsreizigers. Samen met verschillende artiesten nodigen zij de gasten uit om te dansen op het ritme van de jungle. Door nummers als ‘The Bear Necessities’ en ‘I Wanna Be Like You’ zullen de gasten mee terug worden genomen naar hun kindertijd. Het is tijd om te swingen!

Dans mee met Timon’s ‘MataDance’

Timon en Pumbaa wachten de gasten op in Adventureland om ze hun filosofie te leren door te dansen met Timon’s ‘MataDance’.

The Lion King & Jungle Festival

‘Djembe Joy’ dorp

In het Disneyland Park kunnen de gasten het ‘Djembe Joy’ dorp ontdekken. Daar kun je genieten van drumbeats en interactieve muzikale animaties. Gasten worden ontvangen door Rafiki uit The Lion King en Koning Lowietje uit Jungle Book. Daarnaast zullen er in het ‘Djembe Joy’ dorp nog meer verrassingen voor de gasten zijn.

Winkelen

Tijdens The Lion King & Jungle Festival kunnen de gasten nieuwe merchandise ontdekken die speciaal is ontwikkeld voor Disneyland Parijs. Er zullen producten van de show ‘The Lion King: Rhythms of the Pride Lands’ verkrijgbaar zijn. Ook kleding en lifestyleproducten geïnspireerd op The Lion King en Simba.

The Lion King & Jungle Festival is te beleven in Disneyland Parijs van 30 juni tot en met 22 september 2019.

Op zoek naar een ander uitje? Wat dacht je bijvoorbeeld van een bezoek aan Legoland Billund? Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.