Buitenspeelgoed Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar

Buitenspeelgoed van Little Tikes voor in de tuin

Buitenspeelgoed van Little Tikes voor in de tuin 17 mei 2018Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Buitenspeelgoed van Little Tikes

Denk je aan buitenspelen, denk je aan Little Tikes. Het bekende merk heeft een groot assortiment aan mooi buitenspeelgoed. Zo kun je een speelparadijs in je eigen tuin creëren! Vandaag draait alles om het buitenspeelgoed van Little Tikes!

Kinderen zijn tegenwoordig vergroeid met een scherm. Ze weten vaak beter hoe een smartphone werkt dan hun ouders. Dit kan ten koste gaan van het echte buitenspelen en dan gaat er iets niet goed!

Buitenspeelgoed van Little Tikes

Buitenspeelgoed van Little Tikes

Er zijn veel verschillende dingen verkrijgbaar. Speelapparaten met water, geluid, ballen en glijbanen; goed voor uren buitenspeelplezier. Volgens Little Tikes dé manier om kinderen achter een beeldscherm vandaan te krijgen.

Little Tikes Fun Zone waterspeelgoed

Buitenspeelgoed van Little Tikes

Het Fun Zone waterspeelgoed is bedoeld om je tuin tot waterpretpark om te toveren. Met de Dual Twister kunnen kinderen alleen of samen met een vriend of vriendin ronddraaien en de Splash Face gebruikt water om touwtrekken naar een hoger niveau te tillen. Met de Fountain Factory Watertafel en de Piraten Zand-en Watertafel kunnen kinderen bouwen en spetteren.

Little Tikes klassiekers voor de achtertuin

Buitenspeelgoed van Little Tikes

Sommige artikelen van Little Tikes zijn al jarenlang zo populair dat ze inmiddels klassiekers te noemen zijn. Zo is de Schildpad zandbak al jaren een favoriet. Er zijn ook allerlei leuke accessoires verkrijgbaar voor bij de zandbak. Ook de glijbanen zijn vaak verkocht en dus in veel tuinen te vinden.

Zeer populair zijn ook de bekende loop- en duwauto’s genaamd ‘Cozy Coupe‘. Je kunt ze op twee manieren gebruiken. Je kan de auto duwen terwijl het kindje erin zit. Ook kan het autootje worden aangepast tot loopauto zodat je kindje zelf op ontdekking kan gaan. Wij hebben zelf de klassieke Cozy Coupe en allebei onze kinderen (3 en 1 jaar) zijn er helemaal weg van. Er zijn een heleboel verschillende kleuren en soorten verkrijgbaar!

Adviesprijzen

Dual Twister: €49.99
Splash Face: €34.99
Fountain factory: €69.99
Piraten watertafel: €89.99
Schildpad zandbak: €54.99
Glijbanen: €129.99 (per glijbaan)
Cozy coupe: €74.99

Vond je dit leuk om te lezen? Lees hier alles over het buitenspeelgoed van HEMA!

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.