Informatief & Tips

Dit zijn de mooiste speelgoedwinkels in Londen

Dit zijn de mooiste speelgoedwinkels in Londen 6 mei 2018Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Speelgoedwinkels in Londen

Vorig jaar ben ik een aantal dagen naar Londen gegaan. Ik vind het een fantastische stad, waar je heerlijk kunt eten, naar het theater kunt gaan en natuurlijk fantastisch kunt shoppen! Aangezien ik twee jonge kinderen heb, vind ik het leuk om voor hen dan wat mee te nemen. En Londen heeft zulke mooie winkels. Vandaag zet ik de mooiste speelgoedwinkels in Londen voor je op een rij!

Hamley’s

Speelgoedwinkels in Londen

Dit paradijs aan Regent Street is absoluut een bezoekje waard. Deze speelgoedwinkel telt maar liefst 7 verdiepingen en is echt een belevenis. Voor het elke ochtend open gaat, is er voor de deur een klein stukje toneel met medewerkers van de winkel. De winkel wordt op bijzondere wijze geopend en het feest kan beginnen! Binnenin de winkel zijn er ook allerlei toffe demonstraties. Het speelgoed is heel erg mooi verdeeld en per afdeling kun je je hart ophalen. Ik scoorde er onder meer deze toffe Londense bus van de Toet Toet serie van VTech. Hamley’s heeft ook een eigen serie knuffelberen die beroemd zijn. Je kunt zelfs helemaal je eigen teddybeer samenstellen. Mocht je in Londen zijn met kinderen, absoluut hier even naar toe gaan!

LEGO Store

De LEGO Store op Leicester Square is ook een hele belevenis. Ze hebben er spullen die elders in de wereld nog niet verkrijgbaar zijn, omdat zij als allereerste het mogen verkopen. Kinderen kunnen er heel leuk met LEGO spelen en de allercoolste bouwwerken van LEGO zijn er te bewonderen. Zoals deze coole Britse agent hier op de foto. Ook kun je er allerlei mooie sets kopen van LEGO, zoals de Big Ben.

 

Disney Store

Net als in vele grote plaatsen heeft Londen ook een prachtige Disney winkel. Helaas heeft Nederland een dergelijke winkel nog steeds niet, dus we moeten uitwijken naar andere landen voor deze winkels. Ook hier is alles prachtig ingericht en kunnen kinderen hun hart ophalen. Je koopt er niet alleen tof speelgoed van Disney, maar ook hele leuke kleding.

M&M Store

Okee deze winkel draait natuurlijk eigenlijk om de snoepjes, maar er is ook heel leuk speelgoed verkrijgbaar van de kleurige snoepjes. Niet alleen allerlei knuffels, maar ook andere geinige dingen. Sowieso is deze winkel echt een aanrader om met kinderen te bezoeken, want het is een vrolijke, kleurrijke aangelegenheid! De winkel zit ook aan Leicester Square, bij de LEGO Store in de buurt dus.

Harrods

Het wereldberoemde Harrods mag uiteraard niet ontbreken op deze lijst. Misschien wel het beroemdste warenhuis ter wereld is uiteraard voor kerst een waar spektakel om te bezoeken. Maar het hele jaar door is het natuurlijk mooi en ook de speelgoedafdeling is zeker de moeite waard. Ze hebben een aparte speelgoedafdeling die er sprookjesachtig uit ziet. Voor de kinderen ook een superleuk uitje! (en voor papa en mama ook hoor ;-))

Tot zover mijn tips voor speelgoedwinkels in Londen! Hebben jullie nog aanvullingen? Ik hoor het graag!

 

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.