Bouw en Constructie Informatief & Tips LEGO Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar Trends

Dit wil je weten over de LEGO Store in Amsterdam!

Dit wil je weten over de LEGO Store in Amsterdam! 21 oktober 20194 Comments

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

LEGO Store in Amsterdam

Goed nieuws! Op Black Friday, 29 november 2019, opent er een nieuwe LEGO store in Amsterdam! Een winkel vol unieke met LEGO gebouwde Nederlandse iconen, dat wil je niet missen. We vertellen je alles over de nieuwe LEGO winkel in Amsterdam!

LEGO Store opent op Black Friday

Op 29 november 2019 opent de nieuwe LEGO Store in Amsterdam en dat is precies op tijd voor Sinterklaas! De gloednieuwe winkel, de LEGO flagship store, is gevestigd aan de Kalverstraat. Het is de tweede officiele LEGO winkel in Nederland. En na Londen, Parijs, Kopenhagen en Berlijn is het zelfs de allereerste LEGO flagship store in Nederland.

Wat is er te vinden in deze LEGO Store?

De LEGO winkel in Amsterdam is een waar walhalla voor LEGO fans. Je vindt er een belangrijk Nederlands icoon terug: de molen. In de etalage komt de grootste molen te staan, bestaande uit maar liefst 885.757 LEGO stenen. De LEGO molen is 3,25 meter hoog en weegt zo’n 1.820 kilogram en het heeft meer dan 3.000 uur gekost om deze te ontwerpen & bouwen.

Uiteraard is dat niet alles. In de LEGO Store in Amsterdam zal een indrukwekkende selectie van de nieuwste LEGO bouwsets te vinden zijn, evenals talloze instore speelplekken en activiteiten. Er worden unieke events georganiseerd die je alleen in de LEGO flagshop stores tegenkomt.

Nadat we vele mensen hebben mogen verwelkomen in de flagship stores in Londen, Parijs en Berlijn, kunnen we niet wachten om een van de grootste assortimenten met LEGO producten naar Amsterdam te halen. Op Black Friday zie je voor het eerst de Nederlandse iconen en innovaties uitgevoerd in steentjes en unieke LEGO ervaringen die je nergens anders in het land tegenkomt.

Alison Wood, LEGO District Senior Manager Stores UK, Benelux & Scandinavia

Wie, wat, waar & wanneer?

De openingsweek van de LEGO store in Amsterdam vindt plaats van 29 november t/m 5 december 2019. En dit wordt grootst aangepakt en gevierd. LEGO stunt met unieke aanbiedingen, promoties en exclusieve producten.

LEGO Flag Store Amsterdam

LEGO VIP’s ontvangen op de dag van de opening een limited edition LEGO molen bij besteding vanaf 75 euro. En alle klanten ontvangen een ‘I love LEGO Store Amsterdam’ tegeltje, zolang de voorraad strekt. En uiteraard zullen er meerdere Black Friday-promoties worden aangeboden. Van 3 t/m 5 december 2019 ontvangen alle klanten bij besteding vanaf 75 euro een waar collector’s item: de LEGO Store Amsterdam Brickheads.

LEGO Flag Store Amsterdam_2

In de LEGO winkel in Amsterdam zal ook een complete reeks nieuwe producten verkrijgbaar zijn die je alleen bij de LEGO winkels of op LEGO.com kunt vinden. Denk hierbij aan de LEGO Creator Expert Harley Davidson Fat Boy & de LEGO Stranger Things: The Upside Down.

Noteer het in je agenda!

Opening: vrijdag 29 november 2019 om 12.00 uur
Adres: Kalverstraat 57, 1012 NZ Amsterdam

Ook leuk om te lezen: LEGO World 2019

Ga jij de LEGO Store in Amsterdam bezoeken?

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

4 comments

  1. Wat ik wil weten over de winkel in amsterdam? Wanneer wordt deze winkel verplaatst naar Den Haag, zodat het een echte Flagshipstore kan worden in plaats van een flop (net als vele andere zgn Flagshipstores in amsterdam)?

  2. Hoi. Ik moet een maquette maken. Van lego blokjes. Ik zoek dus doosjes met lossen steentjes er in. In het bruin of baksteen kleur. En steentjes voor rode daken. Is dat bij jullie te krijgen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.