Bouw en Constructie Dagje uit LEGO Trends

Alles over LEGO World 2019

Alles over LEGO World 2019 8 oktober 2019Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Breng jij dit jaar een bezoek aan het grootste LEGO spektakel ter wereld, want ook dit jaar wordt de Jaarbeurs Utrecht weer omgetoverd tot een walhalla voor alle LEGO fans! We vertellen je graag meer over de hoogtepunten van LEGO World 2019!

LEGO World 2019 – herfstvakantie

Zoals elk jaar vindt ook dit jaar LEGO World plaats in de herfstvakantie, dit keer van 17 t/m 23 oktober. De Jaarbeurs wordt weer omgetoverd tot een paradijs van maar liefst 35.000 vierkante meter waar je kunt spelen met miljoenen LEGO steentjes. Daarnaast kan je levensgrote bouwwerken bezichtigen en komen er speciale gasten, zoals Youtube-ster Dylan Haegens. Maar dat is niet alles, er is nog veel meer te doen! Hieronder een kleine greep uit de hoogtepunten voor LEGO World 2019:

Levensgrote LEGO Porsch

LEGO World 2019 - Levensgrote LEGO Porsche

Stond er vorig jaar nog een levensgrote Bugatti Chiron, dit jaar staat er een levensgrote LEGO Porsche! Deze snelheidsduivel bestaat voor de ene helft uit LEGO steentjes en voor de andere helft uit een echte Porsche.

LEGO Frozen 2 World

In samenwerking met Disney heeft LEGO World is de Frozen 2 wereld tot stand gekomen. Fans van de film kunnen tegen elkaar strijden in een Olaf-bouwwedstrijd. Op 23 oktober kiest de Nederlandse voice-cast van Frozen 2 het winnende bouwwerk. Je maakt kans op een prijzenpakket met o.a. kaartjes voor de nieuwe film.

Levensgrote Harley Davidson Fat Boy

LEGO Harley Davidson Fat Boy

Voor de liefhebbers van motoren is er een levensgrote Harley Davidson Fat Boy te bezichtigen op LEGO World 2019. Deze is volledig van LEGO-steentjes gebouwd en dat mag jij in hete klein ook proberen!

Harry Potter Ford Anglia

Ook de Harry Potter fans kunnen een prachtig bouwwerk bezichtigen. Tijdens LEGO World kun je op de foto in de Ford Anglia met op de achtergrond de beukwilg. Allemaal volledig van LEGO-steentjes gemaakt.

Ontmoet de LEGO Star Wars-designers

Ontmoet de LEGO Star Wars-designers

Om het 20-jarig bestaan van LEGO Star Wars te vieren komen er twee Star Wars-designers op 18 en 19 oktober 2019 naar de Jaarbeurs in Utrecht. Je mag ze alles vragen en kunt je LEGO set laten signeren!

En natuurlijk: LEGO Hidden Side

En ook de nieuwste augmented reality ervaring kan niet ontbreken op LEGO World 2019! LEGO Hidden Side is een nieuwe manier van spelen met LEGO, waarbij je ook gebruikt maakt van een app op de mobiele telefoon of tablet om jouw bouwwerken tot leven te roepen. Lees hier meer over LEGO Hidden Side!

LEGO World 2019 - LEGO Hidden Side

LEGO World 2019: waar & wanneer?

Ben je enthousiast en heb je al zin in LEGO World 2019? Dat komt dan goed uit. Je kunt LEGO World bezoeken van 17 t/m 23 oktober in de Jaarbeurs Utrecht. De kaartjes koop je voor €19,50 p.p. en kunnen alleen gekocht worden op de website van LEGO World.

Ook leuk om te lezen: LEGO World 2018: onze ervaring

Ga jij dit jaar een bezoek brengen aan LEGO World?

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.