Bouw en Constructie LEGO

LEGO Hidden Side: augmented reality-spel

LEGO Hidden Side: augmented reality-spel 7 augustus 2019Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

LEGO the Hidden Side Augmented Reality Spel

LEGO Hidden Side, we hebben er even op moeten wachten, maar het is inmiddels verkrijgbaar! Het eerste LEGO spel waarbij de online en de offline werelden worden gecombineerd via augmented reality. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

Augmented reality met LEGO

Denk je nu ‘augmented reality’ waar gaat het over? Dat leggen we je graag even uit. Als je op zoek gaat naar de definitie van augmented reality dan vertelt Wikipedia je het volgende:

Aangevulde realiteit of AR is een live, direct of indirect, beeld van de werkelijkheid waaraan elementen worden toegevoegd door een computer. Deze soms met behulp van QR-code toegevoegde elementen bevatten veelal sensordata of extra informatie over de omgeving.

Wikipedia

Bij LEGO Hidden Side draait het dus om een extra toevoeging aan jouw LEGO Hidden Side creatie. Je bouwt net als in de echte wereld eerst een LEGO bouwset in elkaar en met de augmented reality app breng je deze bouwsets tot leven! De app is te downloaden via de App Store en Google Play.

LEGO Hidden Side

Terug naar de nieuwe LEGO collectie: LEGO Hidden Side! Bouw jij een schoolbus of misschien een school? Je kan deze bouwen in de normale versie of je maakt de behekste versie. Zo blijft het niet enkel bij een fysieke uitdaging, maar creëer je een universum vol verhalen.

LEGO the Hidden Side Augmented Reality Spel

Heb je eenmaal de bouwset in elkaar gezet dan gebruik je de augmented reality app en stap je in de verborgen wereld vol interactieve mysteries en uitdagingen. Op dit moment zijn er acht verschillende LEGO Hidden Side-sets, waaraan regelmatig updates en spannende mysteries worden toegevoegd.

Real-life Haunted Schoolbus

In één van de acht spellen is een oude schoolbus omgetoverd tpt eem mobiele commcandopost. Deze commandopost is speciaal voor spokenjagers, de Haunted schoolbus. Hierin gaan kinderen de strijd aan tegen het draagbare spooktoilet. Binnenkort kan je de LEGO Haunted schoolbus bezoeken in Amsterdam, zo maak je meteen kennis met LEGO the Hidden Side! In deze levensechte schoolbus kan je met alle 8 de Hidden Side-sets spelen. De Haunted Schoolbus is op zaterdag 28 en zondag 29 september te zien in Amsterdam! Voor meer informatie, zie de officiële LEGO website.

LEGO Hidden Side Augmented Reality Spel
Ga jij LEGO Hidden Side in huis halen?

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.