Poppen en Knuffels Trends

Nieuwe L.O.L. Surprise O.M.G.-poppen verkrijgbaar

Nieuwe L.O.L. Surprise O.M.G.-poppen verkrijgbaar 6 augustus 2019Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

L.O.L Surprise is een enorme rage en wij verwachten dat daar voorlopig geen einde aan komt. Naast L.O.L. Surprise Eye Spy Under Wraps, een Panini Sticker boek en L.O.L Suprises Biggie Pets zijn er ook L.O.L. Surprise O.M.G.-poppen verkrijgbaar.

L.O.L. Surprise O.M.G.-poppen

De 23 centimeter grote nieuwe L.O.L. Surprise O.M.G.-poppen zijn vier nieuwe personages die geïnspireerd zijn op de favorieten uit de eerste serie van L.O.L. Surprise!.  In de eerste L.O.L. Surprise! O.M.G.-serie maken fans kennis met: Swag, de grote zus van M.C. Swag; Royal Bee, de grote zus van Queen Bee; Lady Diva, de grote zus van Diva; en Neonlicious, de grote zus van Neon QT.

Fashion

Bij de nieuwe L.O.L. Surprise O.M.G.-poppen draait alles om fashion. De nieuwe L.O.L. Surprise! O.M.G.-poppen komen in een doos die je omtovert tot een herbruikbare kleedkamer-speelset. Schuif de verpakking uit elkaar om het silhouet van de pop te ontdekken, haar biografie te lezen en natuurlijk ook de eerste set verrassingen te vinden! De hippe kleren zitten in nieuwe, recycleerbare verpakkingen die eruitzien als echte kledingtassen, hoedendozen, schoendozen enzovoort.  Als fans de verpakking verder openen, komen ze bij de ‘kleedkamer’, waar de pop in haar ondergoed vol spanning staat te wachten tot ze haar kleding mag aantrekken.  Elke pop heeft een originele, unieke volledige look, compleet met schoenen, accessoires en haarversiering!

In de doos van elke L.O.L. Surprise O.M.G.-pop vinden fans 20 verrassingen – en zodra ze alle verrassingen hebben uitgepakt, kunnen ze de verpakkingen gebruiken als deel van de speelset.  Verzamel de vier L.O.L. Surprise! O.M.G. Fashion Dolls: Swag, Royal Bee, Lady Diva & Neonlicious. Alle poppen zijn apart verkrijgbaar en kosten 34,99.

Leestip: O.M.G. Styling Head – Neonlicious | Review

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.