Trends

Speelgoed bij de Action: Mini Matters

Speelgoed bij de Action: Mini Matters 3 augustus 2019Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Speelgoed bij de Action Mini Matters

Ben je gek op speelgoed en is de Action één van jouw favoriete winkels? Dan hebben we goed nieuw! Je kunt nu al voor speelgoed bij de Action terecht maar vanaf medio september 2019 lanceert de Action ook een eigen speelgoedlijn: Mini Matters.

Speelgoedlijn Mini Matters

Kwalitatief houten speelgoed tegen een leuke prijs, dat is wat de nieuwe speelgoedlijn bij de Action ons beloofd. De lijn bestaat uit ruim dertig voornamelijk houten producten, geschikt voor kinderen in de leeftijdscategorie 1 tot 8 jaar. Het speelgoed is speciaal voor de Action ontworpen en is van hoge kwaliteit. Het kleurrijke speelgoed stimuleert kinderen op een speelse manier en prikkelt de fantasie.

Speelgoed bij de Action Mini Matters
Speelgoed bij de Action: Mini Matters

Voor de kleinste kinderen zijn er pluche knuffels en houten blokken. Voor de ouderen kinderen komt er o.a. een houten parkeergarage, poppenhuis en een keukentje in het assortiment. En het kan natuurlijk ook niet anders, dan dat alle artikelen tegen een leuke Action prijs in de winkel komen te liggen.

Veilig & duurzaam speelgoed

Al het speelgoed uit de speelgoedlijn Mini Matters van de Action voldoen aan internationale kwaliteits en veiligheidseisen. Daarnaast hebben de houten items het TüV/GS certificaat. Het FSChout is afkomstig uit verantwoord beheerde bossen. Speelgoed van de Action is dus niet alleen een voordelige keuze maar ook een verantwoorde keuze!

Als moeder van jonge kinderen weet ik uit eigen ervaring hoe belangrijk leuk speelgoed voor ze is. Ik ben trots op ons Mini Matters speelgoed. Het is niet alleen leuk en leerzaam, maar ook veilig en verantwoord gemaakt. Met onze kleine prijzen is het voor iedereen bereikbaar, dus als dat geen glimlach bij onze klanten op het gezicht geeft…

Hajir Hajji, Commercieel Directeur Action

Speelgoed bij de Action

De nieuwste speelgoedlijn Mini Matters vind je vanaf half september in de winkel. Het goedkoopste speelgoed koop je voor €1,49 en er is al een garage of prinsessenkasteel te koop voor €8,95!

Ook leuk om te lezen: Zelf slijm maken met ingrediënten van de Action!

Wat denken jullie? Wordt de nieuwe speelgoedlijn Mini Matters van de Action een succes?

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.