Games en Elektronica Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar

FIFA 20 – Dit wil je weten!

FIFA 20 – Dit wil je weten! 2 augustus 2019Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

FIFA20

Op 27 september 2019 verschijnt FIFA 20 en dit spel bevat een compleet nieuwe game mode: Volta Football! In dit nieuwe spel komt Small Sided Football tot leven. Nieuwsgierig? We vertellen je graag meer over dit nieuwe spel!

FIFA 20 – Wat is nieuw?

Electronic Arts Inc. belooft met FIFA 20 een hele nieuwe ervaring te brengen. FIFA 20 VOLTA Football is een game mode geïnspireerd door voetbal in kleine teams dat overal ter wereld op straat, in kooien en op futsal-velden wordt gespeeld.

FIFA 20

Ook leuk om te lezen: de Nintendo Switch Lite

Eigen karakter ontwikkelen

VOLTA Football laat spelers hun eigen character ontwikkelen, hun eigen individuele stijl creëren en helemaal opgaan in een realistische straatvoetbalervaring. Deze nieuwe game mode dompelt de spelers onder in de flow van de straat met nieuwe trucjes, skills en moves.

Dit jaar voegen we een hele nieuwe ervaring toe aan de game met VOLTA Football, een ervaring die reflecteert hoe veel voetballers hun carrière op straat zijn begonnen. Dit is een uniek aspect van de sport dat onze spelers iets laat ervaren dat anders is dan alles wat ze eerder gezien hebben in EA SPORTS FIFA. We hebben ons ook geconcentreerd op het leveren van belangrijke gameplayupdates die het niveau van realisme en de kwaliteit van de game in zijn totaliteit nog verder verhogen. Met dit ‘Small Sided Football’ geïntegreerd in FIFA 20 kunnen spelers lessen van de straat meenemen naar het stadion en andersom.

Aaron McHardy, Executive Producer voor EA SPORTS FIFA

Football Intelligence & Authentic Game Flow

De zogenaamde Football Intelligence zorgt voor een nieuwe aanpak van de gameplay in FIFA 20. Deze Football Intelligence verhoogt de kwaliteitsstandaard en de authenticiteit die de spelers op het veld ervaren. De Authentic Game Flow zorgt voor een grotere nadruk op het onderdeel van de game waar de speler daadwerkelijk controle op heeft.

Waar kan je FIFA 20 op spelen?

Het populaire voetbalspel is vanaf 27 september te spelen op de Playstation4, Xbox One en de PC. Mocht je zeker willen weten dat jij het spel op 27 september in huis hebt, dan kun je alvast een pre-order plaatsen! En een pre-order plaatsen heeft zo zijn voordelen! Plaats jij een pre-order dan krijg je drie dagen eerder toegang tot FIFA 20, een (mid version) Icon-leenspelerkeuze voor 5 wedstrijden voor hun FIFA Ultimate Team-selectie, tot 24 zeldzame goudpakketen en een Special Edition FUT Kits. Plaats je voor 5 augustus 2019 een pre-order dan ontvang je een onverhandelbare FUT 20 Ones to Watch-speleritem. Voor meer informatie over het plaatsen van de pre-order, klik hier!

Ga jij een pre-order voor FIFA 20 plaatsen?

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.