Speelfiguren en Voertuigen Speelgoed van het Jaar 2018 Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar

L.O.L. Surprise Eye Spy Under Wraps

L.O.L. Surprise Eye Spy Under Wraps 29 september 201815 Comments

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

L.O.L. Surprise Eye Spy Under Wraps

L.O.L. Surprise Eye Spy Under Wraps, enkele weken geleden hebben we jullie er al meer over verteld. Deze keer gaan we onze ervaring met jullie delen. Fenna heeft heel enthousiast de L.O.L. surprise uitgepakt. De L.O.L. Surprise Eye Spy Under Wraps zijn genomineerd voor de verkiezing Speelgoed van het Jaar 2018 dus de verwachtingen waren hoog!

L.O.L. Surprise Eye Spy Under Wraps

Mocht je nog niet bekend zijn met de L.O.L. Surprise Eye Spy Under Wraps? We leggen het even in het kort uit. Bij de L.O.L. Surprises gaat het om het uitpakken van poppetjes of dieren met extra accessoires. De Eye Spy Under Wraps is de nieuwe serie waarbij het niet meer alleen om het uitpakken gaat. Met het bijgeleverde vergrootglas ga je op zoek naar codes om de verrassingen te ontgrendelen. Dat klinkt tof of niet? Meer informatie over de L.O.L. Surprise Eye Spy Under Wraps lees je hier. Wij vertellen je nu graag meer over onze ervaring!

De verkiezing Speelgoed van het Jaar 2018

De L.O.L. Surprise Eye Spy Under Wraps zijn genomineerd voor de titel ‘Speelgoed van het Jaar 2018’. En een nominatie krijg je niet zo maar! Een vakjury, bestaande uit journalisten, inkopers en speelgoed- en spellendeskundigen beoordeelt het speelgoed in verschillende leeftijdscategorieën. Over de L.O.L. Surprises zegt de jury het volgende:

Ze zijn zo leuk! De codes geven deze L.O.L. Surprises iets extra’s. Zoeken naar keuzes en dan verzamelen. Ziet er mooi uit: goede vormgeving. En in de koker kun je geheime briefjes bewaren!

Onze ervaring met de Eye Spy Under Wraps

Ook Fenna begon enthousiast met het unboxen van deze surprise. Het begint allemaal met het verwijderen van een aantal laagjes. Op de verpakking zie je een aantal ritjes staan, hier is de verpakking eenvoudig open te scheuren.

L.O.L. Surprise Eye Spy Under Wraps review

Laag voor laag verwijder je de verpakking, maar let goed op want tussendoor kan je belangrijke informatie tegenkomen. Zo kwamen wij een vergrootglas tegen die we nodig hadden om de geheime boodschappen te ontrafelen!

L.O.L. Surprise Eye Spy Under Wraps codes zoeken

Voor Fenna (4 jaar oud) zijn de codes nog niet te lezen, dus het is wel handig om de L.O.L. Surprise Eye Spy Under Wraps te unboxen met een volwassene erbij zodra je nog niet kunt lezen! Na het verwijderen van de verpakking bleef er een soort capsule over met diverse draaislotjes.

L.O.L. Surprise Eye Spy Under Wraps Codes

Om de draaislotjes te openen moesten we op zoek naar de juiste codes. En dat is lastiger dan je denkt, want er zitten een aantal codes tussen die helemaal niet werken. Het is dus even puzzelen welke code bij welk slotje hoort, maar des te leuker is het wanneer je een vakje kan openen. Achter de deurtjes in de capsules vind je namelijk het poppetje en alle accessoires. Deze houden we voor jullie verder geheim, zodat het uitpakken van de L.O.L. Surprise Eye Spy Under Wraps spannend blijft!

Fenna heeft enorm genoten van het unboxen en speelt nog dagelijks met de inhoud van deze L.O.L. Surprise. Voor een 4-jarige is het nog wel lastig omdat zij nog niet kunnen lezen, maar met de hulp van iemand die wel kan lezen is het ontzettend leuk uitpakken. Alles wat je uitpakt kan je later ook weer netjes bewaren in de capsule, dat uiteindelijk een kleine draag koffer/tas wordt. Wat ons betreft dus zeker een aanrader!

Ook interessant: L.O.L. #HAIRGOALS

L.O.L. Surprise Eye Spy Under Wraps

€14,99
8.3

Prijs

8.0/10

Kwaliteit

8.0/10

Speelplezier

9.0/10

Pros

 • Goede kwaliteit
 • Verrassend
 • Spannend
 • Verslavend

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

15 comments

 1. Mijn dochtertje Sharona is een grote fan, ze is dol op De LOL popjes en diertjes , deze kent ze nog niet , zou ze dus geweldig vinden moest ze daar kans op maken ,

 2. Voor Mijn kleindochtertje zou deze echt de max zijn, een super leuke en grote verrassing kansje wagen voor haar ermee te verrassen

 3. Wat gaaf… speelgoed v h jaar nominatie…! Mijn dochter vindt ze geweldig. Ze moet er zelf voor sparen… ik als moeder zie er nog niet zoveel nut van in. Ze vindt het uitpakken het leukst, vaak maakt ze er dan een uitpakvlog van. En na het spelen , krijgen de poppetjes met accessoires een mooie plek in de oude letterbak die nog van mij is geweest. Ik doe graag mee voor mijn dochter??????

 4. Hoe doen ze het !! L.o.L houdt t spannend voor de kids alhoewel ik ze wel steeds duurder vind worden. Aaliyah spaart er voor.. ze wil dolgraav deze eye spy under wrap kopen.. dus jaa… doe graag mee voor haar.. volg je ook op instagram en twitter en heb mezelf geabonneerd voor je nieuwsbrief..

 5. Als fiere vake, waag ik graag deze unieke kans voor mijn 7 jarige kleindochter, ze is dol op slijm en glitters , deze prijs zou ze geweldig gaan vinden, duim en deel Dus graag mee om ze te kunnen verrassen

 6. Mijn dochter heeft nog niets van L.O.L maar ik weet heel zeker dat ze dit geweldig zal vinden.
  Ze is dol op verrassingen en ze kan al een beetje dus wie weet lukt het haar al om de codes te lezen (en anders help ik haar natuurlijk graag). Ze zal dat heel spannend vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.