Speelfiguren en Voertuigen Speelgoed van het Jaar 2018

L.O.L. Surprise Eye Spy Series UnderWraps

L.O.L. Surprise Eye Spy Series UnderWraps 7 september 2018Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

L.O.L. Surprise Eye Spy Series UnderWraps

L.O.L. Surprise Eye Spy Series UnderWraps, de nieuwste in de reeks van de L.O.L. Surprise poppen en ook nog eens genomineerd voor de verkiezing Speelgoed van het Jaar 2018! De kans is groot dat je de L.O.L. suprise ballen in de winkel hebt zien liggen, de ballen die je kunt unboxen. Zo heb je naast de L.O.L. Pearl Surprose Limited edition en de L.O.L. Biggie Pets nu ook de L.O.L. Surprise Eye Spy Series UnderWraps.

L.O.L. Surprise Eye Spy Series UnderWraps

L.O.L. Surprise Eye Spy Series UnderWrapsWanneer je de L.O.L. Biggie Pets al kent, dan komt deze nieuwe serie je wellicht bekend voor. Tijdens een geheime missie van de L.O.L. Surprise poppen verdwenen hun dieren. Via verrassende aanwijzingen in de Eye Spy Series kun je helpen om de dieren terug te vinden. De L.O.L. Surprise Eye Spy Series UnderWraps worden verkocht in een glitterende capsule als draagtas of poppenstandaard.

Wat is er nieuw?

De L.O.L. Surprise Eye Spy Series UnderWraps bevatten 15 nieuwe verassingen. Met het bijgeleverde vergrootglas ga je op zoek naar codes om de verrassingen te ontgrendelen. Elke pop heeft een vermomming, door alle lagen te verwijderen kun je zien wat het is. De vermomming verandert in verschillende mode-accessoires. Zo mix en match je talloze nieuwe outfits en looks voor de poppen.

L.O.L. Surprise Eye Spy Series UnderWraps pop

Naast de reguliere L.O.L. Surprise verrassingen zoals een geheim bericht, accessoires, een toffe outfit en het flesje bevat de L.O.L. Surprise Eye Spy Series UnderWraps ook nog andere nieuwe extra’s. Je ontdekt ze met het vergrootglas of door het spionagespel te spelen.

Wat zit er in de L.O.L. Eye Spy Underwraps?

L.O.L. Surprise Eye Spy Series UnderWraps popWanneer je een L.O.L. Surprise Eye Spy Series UnderWraps koopt krijg je de UnderWraps pop, 15 verrassingen, sticker met geheim bericht, verrassingscodes, fles, outfit, mysterieuze vermomming, schoenen en mode accessoire, de capsule wordt een draagtas en een verzamelposter.

Hebben jullie de nieuwste L.O.L. Surprises al in de winkel zien liggen?

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.