Speelfiguren en Voertuigen Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Trends

Nieuw: L.O.L Pearl Suprise Limited Edition

Nieuw: L.O.L Pearl Suprise Limited Edition 16 maart 2018Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

L.O.L Pearl Suprise Limited Edition

Kennen jullie de nieuwe rage al? De L.O.L Suprise poppen zijn sinds een tijdje ontzettend populair. Heb je de term unboxen al eens voorbij horen komen? Unboxen is precies wat je doet bij de L.O.L Suprise! Mocht je nu denken L.O.L Suprise en unboxen? Waar gaat dit over? Lees dan snel verder en je bent helemaal op de hoogte van de nieuwste rage! En we laten je de L.O.L Pearl Suprise Limited Edition zien!

Hoe werkt een L.O.L Suprise?

L.O.L. Surprise Confetti Pop

Een L.O.L Suprise ziet eruit als een bal, maar het gaat om de inhoud! En deze bal maak je open door laag voor laag de verpakking er af te scheuren. Elke laag onthult weer een nieuwe verrassing, bijvoorbeeld een accessoires voor bij de pop of een hint over welke L.O.L Suprise pop je zult krijgen. Vanaf het moment van aankoop is het al spannend! Je hebt ballen met een verrassingspop, een klein zusje, maar je kunt ook kiezen voor een leuk diertje, de L.O.L Suprise Pets.

Nieuw: de L.O.L Pearl Suprise Limited Edition

Met de L.O.L Pearl Suprise Limited Edition wordt het nog leuker! Ook dit product is te unboxen, waardoor je meerdere verrassingen tegenkomt. De L.O.L Pearl Suprise zit in een glitterende ronde verpakking en bevat een schelp. De schelp plaats je in het water, waarna het water begint te bubbelen en schuimen in allemaal felle kleuren! In de bruisbal zit een harde schelp verstopt. Maak deze open om de Limited Edition Tot én Lil’Sister te vinden.

L.O.L Pearl Suprise Limited Edition

Als extra verrassing zijn er nog 6 (bruisbal) parels te vinden, de parels bevatten een toffe accessoire voor de Tots en Lil’Sisters. De glitterende parel-verpakking waar al dit plezier in is te vinden kan makkelijk als handtasje, opslag doosje of speelset gebruikt worden.

De L.O.L Pearl Suprise Limited Edition bevat:

  • Een glitterbal, die gebruikt kan worden als handtas, opslag, bad of speelset
  • 1 schel-vormige poppenstandaard
  • 6 pearl suprise ballen
  • En natuurlijk: de limited edition Pop én Lil’Sister!

Adviesprijs: €34,99

Ook interessant: Flush Force: de perfecte combinatie tussen verzamelen én unboxen

Hebben jullie de L.O.L Suprise verrassingspoppen al eens geprobeerd?

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.