Bouw en Constructie DUPLO Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Televisie & film

De allerleukste Mickey Mouse Duplo

De allerleukste Mickey Mouse Duplo 15 maart 2018Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Ons zoontje (3) is een ontzettende fan van Mickey Mouse. Mickey heeft sterrenstatus bij ons thuis! En Duplo is ook groot favoriet. En laat er nou ook Duplo zijn met Mickey Mouse. Ik heb de leukste Mickey Mouse Duplo voor je op een rijtje gezet!

Mickey & Minnie Verjaardagsoptocht

Mickey Mouse Duplo

Met deze box kun je zelf een trein bouwen, compleet met verjaardagstaart. Zo kunnen kinderen zelf hun verjaardagen vieren met Mickey en Minnie! De van 1 tot 5 genummerde stenen helpen kinderen hun eigen leeftijd te leren en de getallen te leren kennen. Naast de taart en de nummers heb je ook ballonnen en cadeaustenen. Bevat 2 LEGO DUPLO figuren: Mickey Mouse en Minnie Mouse.

Mickey & Friends Strandhuis

Mickey Mouse Duplo

Dit vind ik persoonlijk de leukste set. Het is een uitgebreide set en staat garant voor urenlang speelplezier. Kinderen kunnen Donald Duck in de speedboot zetten met Goofy erachteraan op het wakeboard. Mickey Mouse kijkt ondertussen toe vanuit het strandhuis. Het strandhuis is echt heel gedetailleerd. Er zit zelfs een kleune Duplo-wc in. Inclusief 3 LEGO DUPLO figuren: Mickey Mouse, Donald Duck en Goofy.

Minnie Mouse Bow-tique

Mickey Mouse Duplo

Er is ook gedacht aan de fans van Minnie Mouse. Minnie heeft namelijk haar eigen winkel waar ze strikken verkoopt. En daar komt Katrien Duck gezellig op bezoek. De set bevat een gebouw met twee verdiepingen met ronddraaiend bord in de vorm van een strik, deur en ramen die open kunnen, beneden een winkel en boven een slaapkamer met bed. In de tuin staat een tafel met parasol en stoelen. Inclusief stenen met opdruk van een kassa, een cadeau, haarstrikken en een uithangbord van Bow-tique. Inclusief twee LEGO DUPLO-figuren: Disney’s Minnie Mouse en Katrien Duck.

Mickey’s Werkplaats

Een wat kleinere set, maar zeker de moeite waard. Dit was de eerste Mickey Mouse Duplo die ik kocht voor ons zoontje. Er wordt nog steeds veel mee gespeeld. Er zit een leuke rode Mickey Mouse auto bij en gereedschap zodat Mickey flink kan sleutelen aan zijn auto. Inclusief één LEGO DUPLO-figuur: Mickey Mouse.

Mickey’s Racewagen

Mickey and the Roadster Racers is een serie die nu op televisie is. Het is de opvolger van Mickey Mouse Clubhouse en dat leidt uiteraard weer tot allerlei nieuwe merchandising. En zo ook Duplo. In deze set zit een raceauto, startboog en benzinepomp. Wederom een kleine set maar ook met deze wordt veel gespeeld hier thuis. Inclusief één LEGO DUPLO-figuur: Mickey Mouse.

Je vindt DUPLO ook op de lijst met het meest gevraagde speelgoed van 2018.

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.