Speelgoed voor kinderen van 0 t/m 2 jaar Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar Trends

Het meest gevraagde speelgoed van 2018!

Het meest gevraagde speelgoed van 2018! 22 december 2018Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

meest gevraagde speelgoed van 2018

Wij vinden het altijd leuk om speelgoed gerelateerde onderzoeken te delen en dat gaan we vandaag ook doen. Onafhankelijk speelgoedboek Listi heeft onderzoek gedaan naar het meest gevraagde speelgoed van 2018!

Populair speelgoed in 2018

Op de website van Listi kunnen kinderen eenvoudig een verlanglijstje maken. En dat is heel handig voor ouders want die zien meteen wat de laagste prijs per aanbieder is en kunnen de cadeaus op het verlanglijstje dus ook meteen bestellen. Dit jaar hebben de kinderen allemaal heel enthousiast lijstjes gemaakt en dit is het meest gevraagde speelgoed van 2018:  

1. L.O.L. Suprises

Het meest gevraagde speelgoed van 2018

Met kop en schouders steken de L.O.L. Suprises er bovenuit. En dat is natuurlijk ook niet gek! Het unboxen is één van de speelgoedtrends van 2018 (en waarschijnlijk ook voor 2019). De L.O.L. Suprises zijn er ook nog eens in heel veel verschillende varianten te vinden: de L.O.L. Suprise Eye Spy Under Wraps (genomineerd voor de Speelgoed van het Jaar 2018 verkiezing), de L.O.L. Surprise Eye Spy Pets (dieren) en de absolute topper de L.O.L. Suprise Bigger Surpise met meer dan 60 verrassingen!

2. Lego City Passagierstrein

LEGO City Passagierstrein

Het kan natuurlijk niet anders, ook LEGO ontbreekt niet in de top 10 en bezet zelfs de tweede plaats met de LEGO City Passagierstrein. Absoluut heel populair in de leeftijdscategorie 6 t/m 12 jaar!

3. Poopsie Slime Surprise Pack Series 1-1

Poopsie Slime Surprise Pack Series 1-1

Naast het unboxen is en blijft slijm ook mateloos populair. De 
Poopsie Slime Surprise Pack Series 1-1 kon dan ook niet ontbreken in de top 3. Ook de Poopsie Slime Surprise Pack heeft een nominatie op zak voor de verkiezing Speelgoed van het Jaar 2018. 

4. Ravensburger GraviTrax® Starter Set

Ravensburger GraviTrax® Starter Set

Wederom speelgoed met een nominatie voor de verkiezing Speelgoed van het Jaar 2018. In dit geval de Ravensburger GraviTrax® Starter Set! En absoluut terecht dat deze op het lijstje staat, wat ons betreft ook echt een aanrader. Onze ervaring met de Ravensburger GraviTrax® Starter Set lees je hier!

5. SES Creative My first – Kleuren met water

SES Creative My first - Kleuren met water

Bij de creatievelingen staat SES Creative My first – Kleuren met water op het lijstje. En wat ontzettend handig, want dit is voor de kleintjes een hele handig manier om te leren kleuren. En daarnaast geeft het ook weinig rotzooi! 

6. Nintendo Switch Console

Nintendo Switch Console

Het kan niet missen, ook in de top 10 de Nintendo Switch Console! Wij zijn groot fan van deze console en dit hoort wat ons betreft absoluut op de lijst van het meest gevraagde speelgoed van 2018. Er zijn ook al ontzettend veel toffe spellen voor uitgebracht. Wat dat je van: Let’s Go Pikachu, Just Dance 2019 en natuurlijk Mario Kart Deluxe!

7. LEGO DUPLO Stoomtrein

LEGO DUPLO Stoomtrein

Na de LEGO passagierstrein komen we ook de LEGO DUPLO Stoomtrein tegen in de top 10. LEGO DUPLO is fantastisch speelgoed voor kleine kinderen in de leeftijdscategorie 2 tot 5 jaar. 

8. Red Dead Redemption 2 – PS4

Red Dead Redemption 2 - PS4

Red Dead Redemption 2 voor de Playstation 4 is populair in de leeftijdscategorie 18 jaar en ouder. Een spel dat je mee terug neemt in de tijd naar 1899 in Amerika.

9. VTech Kidizoom Action Cam 180 

VTech Kidizoom Action Cam 180

Met de VTech Kidizoom Action Cam 180 maken kinderen de leukste filmpjes. Maak de camera vast op een helm of aan je fiets en film al je stoere stunts. Wanneer een GoPro nog net even te duur of te lastig is, haal je de VTech Kidizoom Action Cam 180 in huis! 

10. Monopoly Valsspelers Editie – Bordspel

Monopoly Valsspelers Editie - Bordspel

En tot slot nog een winnaar van de Speelgoed van het Jaar 2018 verkiezing! Het Monopoly Valsspelers Editie bordspel is de nieuwste editie van het populaire Monopoly spel. Is het normaal gesproken niet de bedoeling dat je vals speelt? In dit spel moet je juist vastspelen! 


Hebben jullie al speelgoed van het meest gevraagde speelgoed van 2018 in huis? 

Ps. De top 10 van het meest gevraagde speelgoed van 2018 is met ons gedeeld door Listi. Wil je meer weten over Listi? Neem dan eens een kijkje op de website Listi.nl 

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.