Spellen en Puzzels Trends

Test je kennis met het Eurovision Song Contest bordspel

Test je kennis met het Eurovision Song Contest bordspel 14 maart 2018Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Eurovision Song Contest bordspel

Voor alle fans van het Eurovisiesongfestival hebben we goed nieuws! Er wordt op 13 april een heus Eurovision Song Contest bordspel uitgebracht door Just Games. Je hoeft dan dus niet meer te wachten tot de halve finales en de finale. Je kunt dan het hele jaar op jacht naar de felbegeerde ‘twelve points’.

Het Eurovisiesongfestival

Al jaren is het Eurovisiesongfestival ontzettend populair. In 1956 deed Nederland voor het eerst mee. We wisten in totaal vier keer te winnen. De afgelopen jaren behaalde O’Gene nog de elfde plek. En wat dacht je van The Common Linnets? Zij behaalde in 2014 de tweede plek! Miljoenen mensen stemmen af op de halve finales en finales, het is razend populair. Dit jaar doen er 43 landen mee. Het Eurovisiesongfestival bestaat uit twee halve finales (8 en 10 mei) en op 12 mei vindt de grote finale (met 26 landen) plaats.

Hoe werkt het Eurovision Song Contest bordspel?

Eurovision Song Contest bordspel

Het bordspel vereist een heleboel Eurovisiesongfestival kennis. Deze kennis heb je nodig om je eigen optreden samen te stellen en de 12 punten binnen te halen. Hoe je dit doet? Beantwoord zoveel mogelijk vragen over het Eurovisiesongfestival om kaarten te verzamelen waarmee je je eigen optreden samenstelt. Je verzamelt kaarten in de categorieën kleding, nummer, podium en instrumenten. Stem deze perfect op elkaar af en je bent de winnaar van de twaalf punten en het spel!

Overige spel informatie:
  • Spelers: 2 – 6
  • Tijdsduur: 45 minuten
  • Leeftijd:12+
  • Adviesprijs: € 24,99

Let op: het spel ligt vanaf 13 april in de winkel!

Ben je gek op spelletjes? Klik hier voor meer informatie, reviews & winacties!

Het Eurovisiesongfestival 2018

Het is jullie vast niet ontgaan, Nederland wordt dit jaar vertegenwoordigd door Waylon. Waylon zong in het programma ‘De Wereld draait door’ vijf verschillende nummers, waaronder het nummer waarmee hij Nederland gaat vertegenwoordigen. Waylon zal in de tweede halve finale, op 10 mei 2018, voor het eerst optreden met het nummer ‘Outlaw In ‘Em’. Wij wensen Waylon heel veel succes!

Volgen jullie het Eurovisiesongfestival?

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.