Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Spellen en Puzzels

Fakkel Race – Speel met vuur

Fakkel Race – Speel met vuur 28 september 20186 Comments

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Het spel Fakkel Race

Fakkel race, het spel waarbij je maar liefst vijf opdrachten moeten worden uitgevoerd. Tover de huiskamer om tot een ware hindernisbaan met hoepels en touwen. Win het spel door zo snel mogelijk met de fakkel alle vijf de opdrachten te voltooien. Klinkt als een uitdaging of niet?

Fakkel Race – Speel met vuur

Fakkel race is het enige spel waarbij je met (nep)vuur mag spelen! Het spel Fakkel Race neemt je mee terug in de tijd. Heel lang geleden , in een land hier ver vandaan, leefde eens een mysterieuze stam in het duister van de Vulkaan der Schaduwen. Ze stonden bekend als de woeste krijgers, die tempels vol geheimen bewaakten. Wil je de tempel betreden? Dit kan alleen met een fakkel en onderweg kom je verschillende opdrachten tegen. Durf jij deze Fakkel Race aan?

De inhoud van Fakkel race

Het spel Fakkel RaceOm het spel te spelen heb je een aantal voorwerpen nodig, deze worden uiteraard allemaal bij het spel geleverd. Je hebt natuurlijk de fakkel (met timevenster) nodig, maar ook 1 vlam en 1 gouden standaard, 5 verschillende kleuren finishplaten, 3 hoepels met rode clips, 1 touw, 4 stapstenen, 5 actiekaarten en 1 pijlkaart.

Hoe werkt het spel?

Alle voorwerpen zijn nodig om de vijf opdrachten te voltooien. De vijf opdrachten bestaan uit een hoepelopdracht, een opdracht met touwen, een actie opdracht, een hindernisparcours en een balanceeropdracht. In alle opdrachten is het belangrijk dat je de vlam van de fakkel niet verliest. Voltooi jij alle opdrachten in de snelste tijd dan win jij de Fakkel Race!

Het spel Fakkel Race

Over Yulu

Het spel Fakkel Race is van het merk Yulu. Dit was ons niet meteen bekend, maar misschien zegt het jullie al meer als we de volgende spellen noemen: Kluis kraker, het lange baarden spel of  het tik tak tong spel. Allemaal spellen die op de markt zijn gebracht door Yulu.

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

6 comments

  1. HOI HOI heeft iemand misschien nog het instructieblaadje of een foto ervan? wij willen het spel heel graag spelen maar hebben het blaadje waarschijnlijk per ongeluk met het cadeaupapier weggegooid. Mail adres is anna.mkrtsjan@gmail.com. Heeel erg bedankt alvast. Groetjes Mama en ongeduldige Leon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.