Speelfiguren en Voertuigen Trends

L.O.L. Surprise HAIRGOALS Makeover serie

L.O.L. Surprise HAIRGOALS Makeover serie 26 januari 2019Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

L.O.L. Surprise #HAIRGOALS Makeover serie

L.O.L. Surprises, wie kent ze niet? We vertellen jullie vandaag meer over de nieuwste serie, de L.O.L. Surprise HAIRGOALS Makeover serie! De poppetjes uit deze serie hebben een make-over gehad. Benieuwd wat er anders is? Lees dan snel verder!

L.O.L. Surprise HAIRGOALS Makeover serie

De poppetjes uit de Hairgoals Makeover serie hebben echt haar! En dat is niet alles. Deze nieuwe serie zit vol met verrassingen, van nieuwe looks tot een hele nieuwe manier van uitpakken. Transformeren staat centraal in deze nieuwe L.O.L. Surprise #HAIRGOALS Makeover serie.

L.O.L. _Surprise_#HAIRGOALS_Makeover_serie (3)

Ben je nog niet bekend met de L.O.L. Surprises? We vertellen je er in dit artikel meer over: L.O.L. Suprise Underwraps.

Wat is er nieuw?

De poppen uit deze serie hebben dus echt haar en zijn er helemaal klaar voor om hun nieuwe looks te laten zien. Knotjes, staartjes, kort- en lang haar, het zit allemaal in de L.O.L. Surprise HAIRGOALS Makeover serie. Er zijn 12 verschillende L.O.L. Surprise! #Hairgoals poppetjes om te verzamelen. En deze serie bevat twee rare edition poppetjes met ‘molded haar’ en zeldzame glitters.

L.O.L. Surprise #HAIRGOALS Makeover serie

Ben jij er klaar voor? De L.O.L Surprise Hairgoals poppetjes zijn verpakt in een haarlakbus, die maar 15 verrassingen bevat. Denk hierbij aan krulspelden, toffe outfits of een toverspiegel. Je kunt eindeloos mixen en matchen. En de haarlakbus kan worden omgetoverd tot een echte salonstoel. Hoe tof is dat?!

In het kort

Nog even in het kort waarom je deze nieuwe serie L.O.L. Surprises niet wilt missen:

  • Alle L.O.L. Surprise #HAIRGOALS worden geleverd met 15 verrassingen in een toffe haarlakbus
  • Deze haarlakbus is multifunctioneel en verandert in een salonstoel, display, poppenstandaard en tasje
  • Er zijn speciale waterverrassingen te ontdekken wanneer je je pop een flesje geeft of in bad stopt.
  • Je kunt maar liefst verschillende poppetjes verzamelen. 10 poppen met ECHT haar en 2 poppen ‘molded hair’ en zeldzame glitters
Heb jij de L.O.L. Surprise HAIRGOALS Makeover serie al in huis?

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.