Poppen en Knuffels Reviews Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar

O.M.G. Styling Head – Neonlicious | Review

O.M.G. Styling Head – Neonlicious | Review 8 april 2020Leave a comment

Karlijn is gastblogger bij Alles Over Speelgoed. Zij is 34 jaar, getrouwd en moeder van twee dochters: Laurie (4) en Vayen (8).

O.M.G. Styling Head

Vorig jaar mochten we al eens de LOL. Surprise O.M.G. fashion doll testen. M.C Swag is nog steeds populair en beleeft samen met de Barbies grootse avonturen hier thuis in Lelystad. Nu mochten we opnieuw een product van O.M.G. testen; O.M.G. Styling Head. We hebben een nieuwe vriendin. “Hallo Neonlicious!”

Wat is een styling head?

Elk meisje heeft er denk ik wel eentje gehad. Zo’n groot poppenhoofd waar je eindeloos kon experimenteren met met make-up. Waar je de haren van kon knippen en vlechten in kon maken. OMG heeft dat jarenoude concept overboord gegooid en iets nieuws bedacht. De OMG Styling head komt kaal uit de doos. Maar als extra’s krijg je allerlei haar-extensions in neonkleuren. Zo kun je allerlei verschillende haarstijlen uitproberen.

Wat zit er in de doos?

Er zitten 14 haarstukken bij, in de kleuren neon-roze, oranje en geel. Ook kan je met één van die haarstukken een pony maken. Het haar kan je opleuken met elastiekjes, haarclipjes en een kam. De haarstukken bevestig je met een kleefrand bovenaan.

Er zit geen make-up bij, maar met een ijsklontje kan je over de ogen, wenkbrauwen en lippen wrijven. Dan komt de make-up tevoorschijn. Dat blijft zo zitten totdat je een warme handdoek (of gewoon een warme vinger) eroverheen wrijft.

Wat vinden wij ervan?

Een succes. De kinderen vinden het fantastisch. We hebben hem nu drie dagen geleden uitgepakt en het wordt elke dag uit de kast gepakt – ondanks het mooie weer – om er mee te spelen.

Ik had vooral verwacht dat Vayèn er veel mee zou spelen omdat de adviesleeftijd vanaf 6 jaar is. Maar ik merk dat vooral Laurie (3) er druk met de O.M.G. Styling Head in de weer is. Ze is helemaal in de ban van Neonlicious. Ze krijgt heel veel kusjes en knuffels en ze is vooral druk met de haarclipjes indoen.

Waar ik vooral bang voor was, was dat de plakstrips – waarmee je de extensions op de pop vastplakt – snel uitgeplakt zouden zijn. En wat bleek, dat was ook zo. Maar gelukkig als je ze onder de kraan nat maakt en daarna aan de lucht laat drogen, plakken ze weer als vanouds aan de O.M.G. Styling Head.

Wat ik wel een nadeel vond; de haren van de extensions vallen best flink uit. Na een uurtje spelen, moet je de stofzuiger er wel bij pakken om al de haren op te zuigen. Overigens zien de haarstukken er nog wel vol uit, dus dat is mooi.

Eindconclusie: de O.M.G. Styling Head is supertof speelgoed. Je hebt er urenlang speelplezier van, het speelgoed is van mooie kwaliteit en het is als ouder leuk om ook mee te spelen. Ik moet toegeven dat toen de kinderen uitgespeeld waren, ik zelf stiekem ook nog een mooie kapsel gemaakt heb.

O.M.G. Styling Head

8.3

Prijs

7.0/10

Kwaliteit

8.0/10

Speelplezier

10.0/10

Pros

  • Goede kwaliteit
  • Eindeloos speelplezier
  • Origineel speelgoed

Karlijn is gastblogger bij Alles Over Speelgoed. Zij is 34 jaar, getrouwd en moeder van twee dochters: Laurie (4) en Vayen (8).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.