Boeken, School en Vrije tijd Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar

Het L.O.L. Surprise Panini stickeralbum

Het L.O.L. Surprise Panini stickeralbum 14 juni 2019Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

L.O.L. Surprise! stickercollectie

Bij L.O.L. Suprise hebben ze wat nieuws! Dit keer hoef je geen L.O.L. Suprise ballen uit te pakken. Dit keer kan je stickers sparen. Lukt het jou om het L.O.L. Surprise Panini stickeralbum vol te sparen?

L.O.L. Suprise, wat is dat?

Ben je bekend met de term unboxen? Dan weet je vast wel wat de L.O.L. Surprises zijn. De bekendste producten zijn de zogenaamde ballen. Deze ballen bevatten een poppetje of een diertje, maar voordat je deze kunt zien moet je de bal unboxen. Oftewel je verwijdert het omhulsel laagje voor laagje. En ondertussen kom je nog allerlei hints en verrassingen tegen!

L.O.L. Surprise Panini stickeralbum

Nieuw is het L.O.L Surprise Panini stickeralbum met het thema Let’s Be Friends! Deze nieuwe, officiële collectie van Panini houdt de pijlers van het speelgoed in stand. Je gaat namelijk verzamelen, maar wat je verzamelt blijft een verrassing! Het openmaken van elk stickerzakje is net als het openen van een L.O.L. Surprise bal, wie of wat erin zit blijft een verassing tot je de verpakking hebt verwijderd. Er zijn maar liefst 204 stickers en 50 speelkaarten om te verzamelen.

L.O.L. Surprise stickers

Het gaat natuurlijk niet alleen om de stickers, want ook het stickeralbum heeft veel leuks te bieden. Het L.O.L. Surprise Panini stickeralbum is interactief met onderwerpen en lijstjes om in te vullen. En zodra je alle 50 ruilkaarten hebt, heb je je eigen team L.O.L.-spel om te spelen met vrienden en vriendinnen.L.O.L. Surprise Panini stickeralbum

L.O.L. Suprise Panini stickers verzamelen

Voor we vertellen hoe je de stickers kunt verzamelen hebben we nog een aantal leuke weetjes voor jullie. Op de achterkant van de L.O.L. Surprise Panini stickers kan je op zoek naar geheime berichten. Verzamel de stickers en kras om te onthullen wie daarop verstopt zit. En je kunt ook weer op zoek naar speciale stickers, dit keer met een heleboel glitters!

L.O.L. Surprise Panini stickers

Ben je enthousiast en wil je gaan verzamelen? Dan is het handig om te beginnen met het L.O.L. Suprise Panini stickeralbum startpakket. Dit pakket bevat het L.O.L Surprise! Let´s Be Friends stickeralbum, 4 zakjes stickers en een bouwplaat voor een kaartenstandaard. Deze handige standaard helpt je op de verzamelde speelkaarten te bewaren. Je koopt de starterset en de te verzamelen stickers o.a. bij AKO, Bruna, Bol.com, The Read Shop en Top1Toys.

Ook leuk om te lezen: L.O.L. Surprise Hairgoals Make Over Serie

Hebben jullie het L.O.L. Surprise Panini stickeralbum al in huis?

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.