Poppen en Knuffels Rollenspel en Feest Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Trends

Nieuw | WalkALots van FurReal

Nieuw | WalkALots van FurReal 20 oktober 2019Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

WalkAlots

Begin je eigen uitlaatdienst met het nieuwste speelgoed van FurReal: de WalkALots! De ideale oefening voor kinderen als je er aan zit te denken om puppy of kitten in huis te halen. Wat heeft jouw kindje liever? Een spinnend poesje of een schattige panda?

Wat zijn WalkAlots?

Als we WalkALots vertalen naar het Nederlands dan weten we in ieder geval dat het iets met ‘veel wandelen’ te maken heeft. En als je onderstaand filmpje bekijkt dan snap je het al snel!

WalkALots zijn schattige dieren waar je heerlijk mee kunt wandelen!

Verzamel zoveel huisdieren als je maar wilt!

Met de nieuwe WalkALots van Furreal verzamel je zoveel huisdieren als je maar wilt. En met het slimme uitlaatsysteem kan je ook gemakkelijk voor ze zorgen. De huisdieren hebben een kliksysteem waarmee je wel 1 tot 3 dieren tegelijk kan uitlaten. Je laat ze uit door ze vooruit te duwen, het speciale wieltje onder het dier zorgt ervoor dat de WalkALots gezellig met je mee wandelen. De hoofden van de dieren bewegen evenals de staarten! Zo lijkt het net alsof je met een echt dier op pad bent.

WalkALots van FurReal

Grote en kleine WalkAlots

Er zijn veel verschillende dieren in de WalkAlots familie. Zo heb je de grote ‘gewone’ huisdieren, zoals een hond, kat of konijn. Maar daarnaast zijn er ook de exotische- en fantasiedieren waaronder een panda, eenhoorn en een draak. De grote dieren maken vrolijke geluidjes, waardoor ze nog echter lijken.

Walk-A-Lots van FurReal

De kleine dieren hebben een kortere riem waarmee je thuis op tafel kunt spelen. Je kunt de verschillende WalkALots van FurReal aan elkaar koppelen, maar je kunt ze ook aan de grote huisdieren koppelen.

Kleine Walk-A-Lots

Ook leuk om te lezen: Cubby de Beer genomineerd voor de verkiezing Speelgoed van het Jaar 2019

Het assortiment van FurReal

De familie is al ontzettend groot! Zo heb je de keuze uit grote dieren waaronder een hond, kat, eenhoorn en een lama. En daarnaast nog heel veel kleine dieren waaronder een hond, kat, tijger, aap en eenhoorn. Bekijk hier het hele assortiment WalkALots van FurReal!

Hebben jullie al een WalkALot dier in huis?

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.