Rollenspel en Feest

De allerleukste speelgoedwinkeltjes

De allerleukste speelgoedwinkeltjes 24 februari 2021Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

speelgoedwinkeltjes1

Bliep Bliep! Wat is nou leuker dan zelf winkeltje spelen? Of het nou een marktraam, een supermarkt of een ijscowagentje is, er zijn genoeg leuke speelgoedwinkeltjes verkrijgbaar. Vandaag een overzicht van de allerleuksten!

Hema

HEMA Speelgoedwinkeltjes

Jouw eigen HEMA-winkeltje? Hoe cute is dat? Sommige merken hebben hun eigen speelgoedwinkeltjes, zo ook de HEMA. Het houten winkeltje heeft een luifel van stof, een rode toonbank en meerdere vakjes waar je producten in kunt leggen. Iconisch voor de HEMA is natuurlijk de rookworst, en uiteraard kun je die ook verkopen in het winkeltje. Die moet je wel los erbij kopen.

Supermarkt

speelgoedwinkeltjes1

Pak je het liever wat groter aan? Met deze supermarkt van HOME Supermarket heb je een complete set bij elkaar. Je krijgt er maar liefst 65 accessoires bij. En er zit een winkelkarretje en kassa bij. Ook heeft de supermarkt licht en geluid.

IJscokar

Je kunt natuurlijk ook besluiten om bijvoorbeeld alleen ijsjes te willen verkopen! Er zijn verschillende toffe daarvoor verkrijgbaar, maar de leukste blijft wat ons betreft de VTech Schep & Leer IJscokar. De interactieve ijslepel herkent op magische wijze de verschillende smaken en toppings. Plaats één van de zes dubbelzijdige kaarten in de kassa en maak de bestellingen voor de dieren klaar. Of speel grappige spelletjes en leer tellen, kleuren, smaakjes en nog meer. Met vier vrolijke melodietjes en zes gezongen liedjes. Heb je liever een houten ijswinkeltje? Dan is deze van ViKids een beauty!

Theater en winkeltje

Speelgoedwinkeltjes

Sommige speelgoedwinkeltjes zijn multifunctioneel. Zo is dit winkeltje van Jouéco ook om te draaien en te gebruiken als poppenkast. Bij het winkeltje krijg je 6 bakjes die je op de rekken kan plaatsen en 24 stuks groenten en fruit.

Houten winkeltje

Houten speelgoedwinkeltjes

Dit vind ik persoonlijk één van de mooiste speelgoedwinkeltjes. Deze is van Cangaroo. Het houten winkeltje heeft 37 accessoires. De supermarkt wordt geleverd inclusief verschillende soorten groenten en fruit, fruitsapjes, bank biljetten en zelfs een weegschaal om het fruit en de groentes af te wegen. Daarnaast heeft de supermarkt een checklist met alle producten en een krijtbordje waar je kindje op kan schrijven.

Vilac supermarkt

Heb je een wat ruimer budget? Deze Vilac supermarkt is dan wellicht een optie! Met 139,95 euro wel flink aan de prijs, maar het is wel een prachtding. Schrijf de aanbiedingen en de openingstijden op de 2 schoolborden. Met boodschappentassen, groente, fruit en diverse kruidenierswaren. En als de klant met de pin wil betalen kan dat met de pinautomaat.

Accessoires

Naast ontzettend veel leuke speelgoedwinkeltjes, kun je eindeloos veel leuke accessoires kopen voor in jouw kraampje of winkeltje. Eerder maakten we al een overzicht van de leukste speelgoedkassa’s bijvoorbeeld. Maar er zijn ook boodschappenkarretjes verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Heb je liever wat extra producten die je kunt verkopen? Er zijn talloze losse producten extra te koop.

Accessoires speelgoedwinkeltjes

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.