Rollenspel en Feest Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar

5x de leukste speelgoed kassa’s die je gezien moet hebben

5x de leukste speelgoed kassa’s die je gezien moet hebben 13 april 20181 Comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

De leukste speelgoed kassa's

Ken je het nog van vroeger? Eindeloos winkeltje spelen met vriendjes en vriendinnetjes? Zelf van kartonnen dozen een winkel bouwen? Hele vakanties konden wij er druk mee zijn. Vervolgens allerlei boodschappen doen en afrekenen aan de kassa. Ontzettend leuk en ook nog eens heel leerzaam, want zo leer je op spelenderwijs meer over de waarde van geld. We zetten vandaag de vijf leukste speelgoed kassa’s voor je op een rij!

Joueco houten kassa met scanner

Joueco houten speelgoed kassa met scanner
Ben je een fan van speelgoed van hout? Dan is dit een hele fijne houten kassa van het merk Joueco. De kassa is voorzien van een scanner en een pinapparaat. De knopjes op de kassa kunnen worden ingedrukt en met de creditcard betaal je via het bijgeleverde pinapparaat. Een hele moderne kassa dus, de Joueco houten kassa met scanner koop je op Bol.com.

Smoby elektronische winkelkassa

speelgoed kassa'sDe Smoby elektronische winkelkassa is een hele moderne speelgoed kassa. Bij deze kassa scan je de artikelen met een echte scanner, gebruik je het LCD-scherm om alles te controleren. De kassa heeft tevens een mechanische weegschaal, een werkende rekenmachine en een microfoon om mee om te roepen. Bij de Smoby elektronische winkelkassa worden ook nog 27 accessoires meegeleverd waar onder munt- en briefgeld en een aantal producten.

Smoby Supermarkt met boodschappenwagen

Smoby Supermarkt met boodschappenwagen
Wil je meer dan alleen een speelgoed kassa kopen? Dan is de Smoby supermarkt met boodschappenwagen de oplossing. De supermarkt bevat een elektronische kassa met LCD-scherm, rekenfunctie en een scanner met licht en geluid. Daarnaast weeg je alles af op de mechanische weegschaal en kan er ook met de pin betaald worden. De Smoby supermarkt met boodschappenwagen heeft ook een heuse kassaband. Je haalt de spullen uit de bijgeleverde winkelwagen, legt ze op de kassaband, scant ze en rekent af. Het hele plaatje is compleet!

KD Kids Kassa

KD Kids Kassa

Ook de speelgoed kassa van KD Kids is voorzien van alle gemakken. Deze kassa bevat een rekenmachine, kassageluiden, bankcontact, weegschaal en een scanner met geluid. Op het kassascherm wordt met afbeeldingen gewerkt. Zo sla je eenvoudig de wortels, eieren of een glas limonda aan. De KD Kids kassa is een compacte kassa.

Fisher-Price Kassa

Fisher-Price KassaEn dan de speelgoed kassa die iedereen waarschijnlijk wel kent! De Fisher-Price kassa hadden wij vroeger al in huis. De kassa bevat een aantal kleurrijke muntstukken die zelfs door de kleinste kinderen goed op te pakken zijn. De munten zijn zo groot dat kinderen er niet in kunnen stikken. Wanneer je de kassala opent gaat de bel af, niks elektronisch, gewoon lekker ouderwets! De Fisher-Price kassa is geschikt voor kinderen van 2 tot 4 jaar.

Welke van de vijf speelgoed kassa’s vinden jullie het leukst?

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

One comment

  1. Ik heb de houten speelgoedkassa gekocht van Ikea.
    Lijkt veel op de houten kassa van Joueco , te koop bij Wehkamp.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.