Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar Televisie & film

10x het leukste Harry Potter speelgoed

10x het leukste Harry Potter speelgoed 2 januari 2021Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Harry Potter Speelgoed

Harry Potter fans opgelet. Vandaag nemen we jullie mee in een wereld voor tovenaars, heksen en magische wezens. Ben je op zoek naar een puzzel, bordspel of speelset? Wij hebben het leukste Harry Potter speelgoed voor je op een rijtje gezet!

Harry Potter speelgoed

De eerste film kwam in 2002 in de bioscopen en nog steeds zijn de Harry Potter films razend populair! En dat is ook zeker te zien als je in een speelgoedwinkel loopt of online op zoek gaat naar speelgoed. Je kan eigenlijk niet om al het Harry Potter speelgoed heen. Hieronder vind je het leukste Harry Potter speelgoed van dit moment!

1. Harry Potter LEGO bouwsets

Natuurlijk de Harrry Potter LEGO bouwsets! Elk jaar weer wordt het LEGO assortiment uitgebreid. Niet alleen als het gaat om LEGO City of LEGO Friends, maar ook als het gaat om de magische wereld van Harry Potter!

LEGO Harry Potter Zweinsteins Astronomietoren

Nieuw in het assortiment zijn o.a. de LEGO Harry Potter Zweinsteins Astronomietoren, LEGO Harry Potter Ligusterlaan 4 en LEGO Harry Potter Zweinsteins Kamer van Hoge Nood. En dat naast de al bekende pareltjes zoals het prachtige Zweinstein Kasteel en de Zweinstein Express.

2. Het Harry Potter Dobble kaartspel

Ken je het populaire kaartspel Dobble al? In dit spel draait het om dezelfde afbeeldingen bij elkaar zoeken en dat zo snel mogelijk. Het spel kent inmiddels meerdere edities, waaronder het kaartspel Dobble Harry Potter! Een aanrader voor kinderen vanaf 6 jaar oud.

DOBBLE - HARRY POTTER

3. Harry Potter puzzels

Naast spelletjes zijn er ook ontzettend veel toffe Harry Potter puzzels. Voor de echte fans meteen een uitdagende puzzel met 1.000 stukjes: de Ravensburger Challenge puzzel. Een puzzel met alle populaire karakters uit de films.

Ravensburger challenge puzzel Harry Potter

Maar wees niet bang, begin je liever aan een puzzel van 500 stukjes? Dan is Harry in Hogwarts aan te raden. Altijd al een 3D puzzel willen maken, ook dat kan. Probeer maar eens de Harry Potter 3D bus in elkaar te zetten!

4. Harry Potter Griffindor Tower

Speel je het liefst de verhalen van Harry Potter na? Dat kan met de Harry Potter Griffindor Tower en bijbehorende speelfiguren. En vind je de bijgeleverde speelfiguren niet genoeg? Er zijn nog veel meer uitbreidingen, waaronder een uitbreiding met heel veel personages, zodat je het hele Harry Potter avontuur na kunt spelen met dit Harry Potter speelgoed!

Harry Potter Griffindor Tower

5. Hedwig de elektronische uil

Hedwig is misschien wel het bekendste dier uit de Harry Potter films. En wist je dat je een elektronische Hedwig in huis kunt halen? Hedwig kan 12 verschillende geluiden nabootsen en haar hoofd draaien.

HARRY POTTER ELECTRONISCHE UIL HEDWIGE

6. Harry Potter Labyrinth

Weet jij je weg te vinden naar de bekende Zweinstein bewoners? Harry Potter Labyrinth is een speciale editie van het originele Labyrinth spel. Schuif zo slim mogelijk het labyrinth om jouw favoriete personages uit de Harry Potter films te vinden! Wie als eerst zijn personages heeft gevonden wint het spel!

Harry Potter Labyrinth

7. Harry Potter toverstaf

Je bent natuurlijk pas echt Harry Potter met een toverstaf! Deze toverstaf is een officiƫle replica van de toverstaf van Harry Potter in de films. Ken jij alle spreuken nog uit je hoofd?

Harry Potter toverstaf

8. Harry Potter poppen

Wist je dat van de populairste Harry Potter karakters ook poppen zijn gemaakt? Met dit Harry Potter speelgoed speel je je favoriete scenes uit de films na. Wat dacht je van deze Harry Potter Zwerkbal pop? Hoe leuk!

Harry Potter Zwerkbal Harry Potter

9. LEGO Harry Potter Collection: Jaren 1-7

Ook de games onder jullie kunnen aan de slag! LEGO Harry Potter Collection: Jaren 1-7 voor de Nintendo Switch is een spel waarbij je alle avonturen van Harry en zijn vrienden kunt beleven. Speel meer dan 200 favoriete personages vrij, verken Zweinstein en gebruik toverspreuken met een vriend in de coƶperatieve spelmodus.

LEGO Harry Potter Collection - Jaren 1-7

Lees hier onze review: Harry Potter op de Nintendo Switch

10. Harry Potter en de steen der wijzen

En tot slot kom je na al het spelen lekker tot rust door de Harry Potter boeken te lezen. Van Harry Potter en de steen der wijzen tot Harry Potter en de relieken van de dood. Alle boeken zijn absoluut het lezen waard!

Harry Potter - Harry Potter en de steen der wijzen
Hebben jullie al Harry Potter speelgoed in huis?

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.