Games en Elektronica Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar Verlopen winacties

Super Putty Squad voor de Nintendo Switch

Super Putty Squad voor de Nintendo Switch 1 januari 202111 Comments

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Super Putty Squad voor de Nintendo Switch

Verzamel en ontgrendel troffeeen, ontdek slim verstopte levels en vooral geef niet op! Zie jij dit wel zitten? Dan is het spel Super Putty Squad voor de Nintendo Switch vast iets voor jou!

Alles over Super Putty Squad

Misschien zegt het spel Super Putty Squad je helemaal niks. Eerlijk gezegd kende ik het ook niet, maar het spel ziet er ontzettend vrolijk en uitnodigend uit. En dat is altijd al een goed begin!

Stuiter, pers en strek je een weg naar de overwinning. Help Putty om zijn vrienden te redden! Dit spel bevat meer dan 100 levels een een stickerboek waarin je stickers kan verzamelen. Maar daar blijft het niet bij, ontgrendel trofeeën en ontdek slip verstopte levels!

Ook leuk om te lezen: 10x de leukste Nintendo Switch spellen voor kinderen!

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

11 comments

  1. Wat leuk een spel dat ik ook niet ken. Ziet er leuk uit. Ik doe graag mee. Voor de meisjes die graag op de Nintendo spelen.

  2. Gaaf! Ik doe graag mee voor mijn zoontje die meteen switch kado heeft gekregen. Dan heeft hij zijn eerste spelletje ??

  3. Heel leuk voor mijn kleinzoontjes, Kaylen, Daley en Casey.
    Ze hebben voor Sinterklaas een Nintendo Switch gekregen en hebben (nog maar) 1 spel om te spelen.
    Een ander spel erbij, dat zullen ze wel geweldig vinden.

  4. Zou leuk zijn voor mijn nichtje die vanwege coronaperikelen in het gezin nu een tijdje in quarantaine moet, het zou leuk zijn om haar een spel voor de nintendo te kunnen geven wanneer ik hun weer mag bezoeken.

  5. Ik gun mijn lieve stoere handige slimme hulpvaardige vader/ taxi chauffeur/ klusjesman/ knuffelbeer/ clown/ zeurpiet Henk Meinderts deze mooie prijs omdat hij altijd voor mijn zus en mij klaar staat en hij de prijs toch aan mijn zus en mij geeft?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.