Baby en Peuter Cadeau Speelgoed voor kinderen van 0 t/m 2 jaar

10x het leukste cadeau voor een kind van 2 jaar!

10x het leukste cadeau voor een kind van 2 jaar! 17 april 2020Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Cadeau kind 2 jaar

Ben je op zoek naar een cadeau voor een kind dat 2 jaar oud wordt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij verkopen geen speelgoed, maar zijn natuurlijk wel op de hoogte van het leukste speelgoed van dit moment. En ook voor kinderen van 2 jaar oud zijn er voldoende leuke en betaalbare cadeaus voor een verjaardag. Lees je mee?

Cadeau voor een kind van 2 jaar

Een kindje van 2 jaar oud noem je ook wel een peuter. En voor een peuter is heel veel speelgoed geschikt. Peuters ontwikkelen zich namelijk nog volop. Hierbij kan je denken aan de ontwikkeling van de motoriek en het gebruiken van zijn of haar zintuigen. Onderstaand speelgoed sluit daar goed bij aan!

1. SES My First Vingerverf

SES My First Vingerverf

Om met de deur in huis te vallen, vingerverf! Niet bij alle ouders favoriet, maar zeker wel bij peuters. Dit is het ideale cadeau voor een kindje van 2 jaar. En met de SES My First Vingerverf haal je ook een veilige vingerverf in huis. De vingerverf is o.a. vrij van parabenen en gluten en het is goed uitwasbaar. Dus kinderen kunnen veilig aan de slag om de motoriek te verbeteren. En vingerverf is ideaal voor het stimuleren van de creativiteit.

2. Little Tikes Mijn Eerste Glijbaan

Little Tikes Mijn Eerste Glijbaan - cadeau kind 2 jaar

Wat het ook altijd goed doet (in ieder geval hier in huis) is een glijbaan. Glijbanen heb je in verschillende formaten, maar speciaal voor de allerkleinsten hebben ze ook wat kleinere formaten, bijvoorbeeld de Little Tikes Mijn Eerste Glijbaan. Deze glijbaan is verkrijgbaar in verschillende kleuren en geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden.

3. De LEGO DUPLO Stoomtrein

Little Tikes Mijn Eerste Glijbaan - cadeau kind 2 jaar

Met de LEGO DUPLO Stoomtrein maak je van een peuter een machinist! DUPLO is een ideaal cadeau voor kinderen van 2 jaar (je leest hier waarom) en de stoomtrein is één van de favorieten onder veel jonge kinderen. De trein rijdt uit zichzelf en stopt als deze van de rails wordt afgepakt. Met de 5 gekleurde actiestenen wordt het spelen nog leuker. Laat de lampen aan gaan, de trein toeteren of de andere kant op rijden!

4. VTech Preschool Schep & Leer IJscokar

VTech Preschool Schep & Leer IJscokar

IJsjes, wie vindt ze niet lekker? Met de Vtech Preschool Schep & Leer IJscokar worden kinderen echte ijsverkopers. De interactieve ijslepel herkent op magische wijze verschillende smaken en toppings. Plaats een kaart in de kassa en maak bestellingen klaar of speel grappige spelletjes en leer tellen. Met de Vtech IJscokar heb je een prachtig en leerzaam cadeau voor een kind van 2 jaar! En wist je dat er naast de ijscokar ook een hele de VTech Preschool Gril & Leer Barbecue te koop is. De twee sets zijn ook nog eens heel leuk samen!

5. Electro Wonderpen Nijntje

Electro Wonderpen Nijntje

Nijntje doet het ook bijna altijd goed bij jonge kinderen. Helemaal in combinatie met Electro. Electro ken je misschien nog wel van vroeger, het biedt al tientallen jaren veel speel- en leerplezier. Educatieve thema’s die worden gecombineerd met slimme electronica. De Electro Wonderpen van Nijntje stimuleert de ontwikkeling en nieuwsgierigheid van jonge kinderen.

6. Little Tikes Piraten Zand- en Watertafel

Little Tikes Piraten Zand- en Watertafel

Water en zand hebben ontzettende aantrekkingskracht op kinderen. En dat herken je vast wel als je zelf (jonge) kinderen hebt! De Little Tikes Piraten Zand- en Watertafel is dan ook het cadeau voor een 2-jarige die gek is op zand en water. De zand- en watertafel van Little Tikes bevat twee speelfiguren, een haai die water spuit, een waterkanon, een anker en een fontein. Urenlang speelplezier gegarandeerd!

7. Ravensburger – My First puzzels

Ravensburger Bing Bunny - My First puzzels - cadeau 2 jaar

Ook puzzels behoren tot hele leuke cadeaus voor kinderen van 2 jaar. Er zijn puzzels met 2,4,6 of 8 stukjes die ideaal zijn om jonge kinderen kennis te laten maken met puzzelen. Zo heeft Ravensburger My First Puzzels, die speciaal zijn ontworpen voor jonge kinderen. De puzzelstukken zijn stevig en helpen de motoriek van jonge kinderen ontwikkelen.

8. Smoby Be Fun Driewieler

Smoby Be Fun blauw - Driewieler

Met de Smoby Be Fun Driewieler gaan kleine kinderen een avontuur tegemoet. Kinderen van 2 jaar oud zijn nog te klein om zelf te fietsen maar kunnen dit natuurlijk prima leren op een driewieler! De driewieler is door een volwassenen vooruit te duwen met de duwstang, maar deze stang kan later ook verwijderd worden. Zo kunnen kinderen na een tijdje oefenen zelf vooruitkomen op de driewieler.

9. Little Dutch Telraam Regenboog

Little Dutch Telraam Regenboog

Leren tellen wordt extra leuk met het prachtige houten telraam van Little Dutch. De regenboog is gemaakt van ijzeren bogen met aan elke boog 10 houten kralen. Naast leerzaam ziet de regenboog er ook prachtig uit. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat het kinderen helpt bij het leren tellen. Al leert de ervaring dat zelfs het heen en weer schuiven van de kralen al als fantastisch wordt ervaren door jonge kinderen. De regenboog is ook verkrijgbaar in het roze. Een ideaal cadeau voor een kind van 2 jaar oud.

10. Speelmat met letters en cijfers

Speelmat met letters en cijfers - cadeau kind 2 jaar

Tot slot, het laatste cadeau op de lijst met cadeaus voor kinderen van 2 jaar oud: een speelmat met letters en cijfers! Dit is een kindvriendelijk speelkleed voor kleuters. Heel fijn om op te spelen, maar ook ontzettend leuk om in elkaar te puzzelen. En tijdens het puzzelen leer je meer over letters en cijfers. Deze speelmat is absoluut multifunctioneel!

Ook leuk om te lezen: het favoriete speelgoed van Jasmijn (2 jaar)

Wil je ons helpen dit lijstje aan te vullen? Laat dan hieronder weten wat het favoriete cadeau is van jouw kindje(s) van 2 jaar oud!

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.