Reviews Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar

Review | Maak muziek met Tweet Beats

Review | Maak muziek met Tweet Beats 16 april 2020Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Tweet Beats

Lekker muziek maken thuis! Dat vinden vrijwel alle kinderen leuk. Onze kids van 5 en 3 jaar ook. Een tijd geleden schafte ik in de sale de basisset van Tweet Beats aan en ik kocht er gelijk een los vogeltje bij: Diva. Vandaag lees je onze ervaringen.

Tweet Beats

Tweet Beats zijn grappige vogeltjes die allemaal hun eigen muziekje maken. De basisset is een boom met takken. Je krijgt daar al vier vogeltjes bij. Andere vogeltjes kun je los bij kopen. Plaats een vogeltje op één van de takken in de boom en ze beginnen muziek te maken. In totaal zijn er 20 verschillende vogeltjes die met elkaar gecombineerd kunnen worden voor een eindeloze symfonie. Naast hun eigen muzikaliteit hebben de vogeltjes ook allemaal hun eigen looks. Zo is er de chille beach-dude strandbal Bobbie, maar je hebt ook het girlpower multitalent Jenny. Met al deze verschillende vogeltjes kan je een eigen popgroep samenstellen.

Tweet Beats

Elke vogel heeft zijn eigen geluid voor elk podium (een tak): melodie, bas, zang of drum. Hierdoor kun je ontzettend veel nummers maken. De Tweet Beats zijn geschikt voor alle kinderen, of ze nu muzikaal zijn aangelegd of niet. Het is slecht een kwestie van verschillende combinaties maken.

Wat vonden onze kinderen van de Tweet Beats?

Ik heb deze set maanden geleden al een keer aangeschaft toen het een keer flink in de uitverkoop was. Nu in deze tijden van corona leek het ons leuk om de set aan de kinderen te geven, voor wat extra vermaak. We hadden gelijk al een extra vogeltje erbij, zoals je op de foto ziet. Ook die heb ik ooit heel erg goedkoop kunnen scoren in de sale.

Tweet Beats

Onze kinderen zijn zoals gezegd 3 en 5 jaar. Tweet Beats wordt aangeraden voor kinderen van 5 jaar en ouder, maar onze 3-jarige dochter Jasmijn kon er echt prima mee uit de voeten. De vogeltjes zien er grappig uit en vielen daardoor al gelijk in de smaak. Dat ze dan ook nog eens geluid maken is natuurlijk extra leuk. Het verschilt waar je ze op de boom zet, welk geluid ze maken. Zo blijft het ontdekken en blijven de combinaties eindeloos.

Tweet Beats

Onze kinderen hebben veel plezier van de Tweet Beats en de vogeltjes staan hier trouw op de vensterbank. Elke dag worden ze wel even gepakt en maken de kinderen er een deuntje mee. Leuk speelgoed!

Tweet Beats

8.3

Speelplezier

9.5/10

Kwaliteit

8.5/10

Prijs

7.0/10

Pros

  • Eindeloos plezier

Cons

  • Normaal gesproken vrij prijzig
  • Soms doen de vogeltjes het niet en moet je blazen of ze schoonmaken met een wattenstaafje

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.