Games en Elektronica Speelfiguren en Voertuigen

Tweet Beats: creëer je eigen muziekstijl

Tweet Beats: creëer je eigen muziekstijl 14 juni 20184 Comments

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

TweetBeats

Met deze vrolijk gekleurde vogeltjes wordt iedereen muzikaal! Deze vogeltjes hebben een eigen stijl en geluid en toveren iedereen om tot een ware maestro. Zet ze in de speciale boom en maak de mooiste symfonieën. Heb je geen idee waar dit over gaat? We hebben het over de Tweet Beats en vertellen je er graag meer over!

Wat zijn Tweet Beats?

Tweetbeats boomTweet Beats zijn vrolijk gekleurde vogeltjes die gek zijn op muziek maken. En jij kan ze daarbij helpen. Plaats een vogeltje op één van de takken in de boom en ze beginnen muziek te maken. In totaal zijn er 20 verschillende vogeltjes die met elkaar gecombineerd kunnen worden voor een eindeloze symfonie. Naast hun eigen muzikaliteit hebben de vogeltjes ook allemaal hun eigen looks. Zo is er de chille beach-dude strandbal Bobbie, maar je hebt ook het girlpower multitalent Jenny. Met al deze verschillende vogeltjes kan je een eigen popgroep samenstellen.

Hoe werken de Tweet Beats?

Tweetbeats - The KidPlaats een vogeltje op één van de takken uit de boom en het vogeltje begint muziek te maken. Elke vogel heeft zijn eigen geluid voor elk podium (een tak): melodie, bas, zang of drum. Hierdoor kun je ontzettend veel nummers maken. De Tweet Beats zijn geschikt voor alle kinderen, of ze nu muzikaal zijn aangelegd of niet. Het is slecht een kwestie van verschillende combinaties maken.

De Tweet Beats basisset

De Tweet Beats basisset bevat een boom en vier van de vogeltjes: Strandbal Bobbie, Jenny, Binky en MC Jay. De overige vogeltjes zijn los verkrijgbaar. Nog dit jaar wordt de collectie uitgebreid met o.a. Diva, Beaty, Pingy en C.H.I.P. Ben je benieuwd hoe de vrolijke vogeltjes klinken, bekijk dan de onderstaande video:

De Tweet Beats zijn ontworpen door Identity Games, geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar oud en liggen inmiddels in de winkel!

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

4 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.